Описание
  Average: 5 (4 votes)

  Модерен стол от дъб с розова дамаска

  Почитателите и на класическите, и на модерните мебели ще оценят предлагания модел от каталога на мебелна фабрика „Еврика”. На пръв поглед той има стандартна конструкция, но точно за това стои превъзходно във всеки интериор, без да ангажира внимание и да изисква сложни съчетания с останалата мебелировка

  Моделът е с размери 500/860/560 и при създаването му деликатно е акцентирано върху неговата стабилност, която гарантира дълго ползване. Конструкцията лежи върху четири крака, които изтъняват в основата. За разлика от класическите обаче, неговата облегалка е решена като естествено продължение на седалката.

  Моделът се произвежда по поръчка и въпреки че продуктът е наречен „модерен стол от дъб” разполагате със свобода да изберете от какъв материал да направим дървените части. Същото се отнася и за цвета им, който може да подберете от специализираното меню в горната част на сайта ни.

  В зависимост от цветовата гама и останалите мебели в помещението, за което сте го предвидили, изберете подходящата дамаска за модела. Разполагаме с интересни текстури за тапицерия. Ако желаете да акцентирате върху стабилността и да подчертаете тежестта на вашия стол от дъб, препоръчваме да обмислите дамаска от кожа. В предприятието предлагаме чудесни образци на еко и естествени кожи за целта.

  Моделът се харесва много от хора, които предпочитат особено актуалния напоследък „скандинавски” стил във вътрешния дизайн. Той се характеризира с акцент върху простотата, но и надеждността на мебелите. По тази причина го избират както за обзавеждане на жилище, така и за заведения около морето или планината.

  Освен това ви гарантираме, че можете да го тапицирате, както ви харесва. Както споменахме, разполагаме с огромно разнообразие от дамаски между, които да избирате в менюто „Дамаски”. А ако предпочитате по-модерна тапицерия във вид на кожа, предлагаме и подобни модели, като вида на кожата можете да изберете от менюто „Кожи” на сайта. Що се отнася до цвета на дървото, ако искате да разчупите рамката на естествения цвят на дървесината, в менюто „Цветове”, можете да видите цялата палитра.

  Ако се нуждаете от определени количества модерен стол от дъб, може да разчитате на нас — ще ви предложим изгодна отстъпка при поръчка на бройки.

  Размери
  Запитване