Стол за ресторант - 1114 | Еврика Мебели

Стол за ресторант - 1114

Изпратете запитване

Average: 7 (1 vote)

Стол за ресторант от масивно дърво и ратан

Когато става дума за обзавеждане на ресторанти, компромис с качеството на мебелите не може да се прави. Изборът на подходящ модел стол за ресторант е свързан с редица изисквания – моделът да е удобен, седалката да не е нито твърде висока, нито твърде ниска, облегалката да е широка и да не убива и най-накрая – да е на достъпна цена.

Комбинацията от всички тези изисквания можете да намерите при нас – във фабрика Еврика. Предлагаме на вниманието ви стол за ресторант с класически, изчистен дизайн и ратанова декорация в облегалката. Този модел е изключително желан от нашите клиенти. А много от тях с огромно желание го закупуват и комбинират с редица от нашите модели маси.

Универсалност и елегантен дизайн

Моделът стол за ресторант (реф1114) е изключително популярен сред собствениците на заведения. Благодарение на универсалния си дизайн, той се комбинира перфектно с класическия и модерен интериор.

Искате да съчетаете този стол за ресторант с мебели в ретро стил? Нищо по-лесно от това. От менюто с цветовете изберете подходящия за вас, а от секцията с дамаските, подходящия десен за вашия модел стол за ресторант.

Тези от вас, които искат да заложат на модерното, могат да заложат на тъмните цветове при дървото и на кожената тапицерия. Така моделът не само ще бъде шик, но и изключително елегантен. И ще се впише идеално в интериора на всеки модерен ресторант.

Този модел стол за ресторант, се комбинира перфектно с почти всички модели маси на фабрика Еврика. Благодарение на класическата си линия, може да го поставите дори в трапезарията у дома и ще имате истинско бижу, за което всички ще ви завиждат. Можете да поръчате стол за ресторант за трапезарията във вашия дом, в комбинация с "Разтегателна трапезна маса – 2022", или "Сгъваема трапезна маса – 2097". Също толкова успешно ще се комбинира и с "Трапезна маса – 2023" или "Маса трапезна – 2017".

С избора на този модел стол за ресторант няма да сбъркате нито по отношението на мебелите в заведението, нито пък, ако го предпочетете за вашия дом. Изработен от масивна дървесина, той е абсолютно надежден като мебел. Що се отнася до клиентите, които искат да дадат голяма поръчка за количество, имаме специална оферта за тях — не само ще ви помогнем да го комбинирате с подходящата маса, ако се нуждаете от помощ, но и ще получите солидна отстъпка от цената.