Описание
  Average: 3.5 (9 votes)

  Трапезарен стол от масивно дърво

  Нито една изискана трапезария или аристократичен салон, не може да мине без трапезарен стол. Предлагаме на вниманието ви един изключително популярен и изискан модел на фабрика Еврика, който е истински хит в чужбина.

  Модел реф 1113 представлява ретро трапезарен стол с подлакътници, декориран със специален финиш върху дървените части и тапициран с красива дамаска. В същото време той е изключително функционален и стабилен.

  Моделът трапезарен стол е подходящ, както за класически трапезарии, така и за салони в ретро стил, кафенета или ресторанти. Стабилната му конструкция и солиден дизайн го правят подходящ и за най-взискателните клиенти. А в същото време е и изключително изискан и елегантен.

  Този трапезарен стол може да се изработи от дъб, бук или череша и да се покрие със специален финиш за подсилване на ретро ефекта. Ако естествения цвят на дървесината не ви харесва, имаме алтернатива – над 18 цвята, между които можете да избирате.

  Също толкова голямо многообразие предлагаме и при дамаските. Можете да избирате сред повече от 100 вида среден и висок клас дамаски. Всички модели са изключително здрави и износоустойчиви. И са подбрани така, че да задоволяват изискванията ви.

  Красивият и елегантен трапезен стол се съчетава идеално и с други мебели на фабрика Еврика. Можете да го комбинирате с кръгла трапезна маса (реф 2051), подходяща за малка трапезария. Също толкова добре се комбинира и с трапезна маса венге – (реф. 2118). А клиентите, които искат да подчертаят класическата атмосфера в дома си, могат да го комбинират с кръгла разтегателна маса (реф 2066).

  Със своя класически и фин дизайн, трапезен стол реф. 1113 е подходящ за всеки дом или заведение. Освен всичко останало, той се характеризира и с голяма стабилност. Дървеният корпус е изцяло изработен от масивна дървесина. Освен това е покрит със специален защитен лак или финиш, който да го предпазва от нараняване.

  Този модел е особено популярен на чуждестранния пазар, където се реализира изключително успешно. В същото време започва да се налага като търсен продукт и у нас. Това е и една от причините да предложим на редовните си и нови клиенти специална оферта – ако бъде направена поръчка за голямо количество трапезарии столове, клиентите ни ще получат солидна отстъпка.

  Размери
  Запитване