Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Ретро стол от масивно дърво

  Предлагаме на вниманието ви един от най-желаните модели на фабрика Еврика. Това е ретро стол с класически дизайн, който се предлага във вариант с подлакътници. Моделът е желан не само за дома, но и за кафенета, клубове, заведения… Без значение дали става дума за крайморски ресторант или нощен клуб, този модел ретро стол се радва на изключителна популярност.

  Благодарение на леката си конструкция и солидност/ изработен е от масивна дървесина – дъб, бук или череша/, този модел стол е подходящ за всеки тип интериор – обществени сгради, домашен салон или трапезария, дори за чакалня в офис. Моделът се изработва с размери 980/520/590 и е подходящ за всеки вкус.

  Артикулът ретро стол (реф1112) се предлага във вариант с подлакътник по желание на клиента, или без. Моделът също така може да бъде тапициран с кожа или дамаска по ваш вкус. Разполагаме с над 108 модела дамаски, които да задоволят и най-големите изисквания. А също така предлагаме и кожена дамаска в над 70 варианта, включително и кожена тапицерия с косъм.

  Красота и изящество на достъпна цена

  Избирайки този модел ретро стол, клиентите ни получават един изключителен продукт на достъпна цена. Моделът е особено популярен  у нас и е предпочитан за заведенията край морето, както и за изисканите ресторанти. Предимствата му са, че освен красив, този ретро стол е и солиден. Благодарение на факта, че е изработен от масивна дървесина, артикулът гарантирано може да се ползва изключително много време, освен това специално поставения лак или финиш  отгоре го предпазва от ужулване или нараняване.

  Поддържането му също е изключително лесно. Необходимо е да го държите далеч от пряка слънчева светлина и влага и този стол ще ви служи с години. Дори с десетилетия.

  За клиентите, на които естествените цветове не им допадат, от менюто „Цветове“ на сайта можете да изберете предпочитания от вас цвят за дървените части, а сред дамаските можете да подберете и  подходяща материя, която да подхожда най-добре на интериора в заведението или в дома ви.

  Като един от най-продаваните ни модели, артикулът ретро стол се  характеризира не само с високо качество, но и с достъпна цена. А клиентите направили поръчка за количество получават и солидна отстъпка.

  Размери
  Запитване