Описание
  Average: 3.9 (9 votes)

  Класически стол от масивно дърво

  Великолепен образец на класическия стил, представяме на вниманието ви, изискан класически стол с подлакътници. Това един от най-новите модели на мебелна фабрика Еврика, който набира все по-голяма популярност в чужбина.

  Дизайнът му включва изработването на стилизирани предни крака с декоративни елементи и изчистени задни крачета. Подлакътниците, рамката на седалката и облегалката също са с декоративни елементи.

  Моделът се изработва изцяло от масив, а показаният на снимката стол е със специален финиш. По желание на клиентите ни, можем да изработим този модел и в други цветове–подходящия за вас тон можете да изберете от менюто „Цветове“–разполагаме с 18 варианта.

  Тапицерията също може да бъде променена по избор на клиентите ни, като от менюто „Дамаски“ можете да избере сред повече от 100 разцветки. Всички дамаски са висококачествени и са подбрани след качествен контрол за тяхната здравина, якост при опъване, износоустойчивост, пигментация и други.

  Мебелна фабрика Еврика предлага богата гама от дамаски, но моделът класически стол обикновено се комбинира най-добре с пъстроцветна дамаска, затова ви препоръчваме да обърнете внимание на десените — ANA Col. 4, SOFIA C1 — Col. 1, IMPERIO — Col. 4, SOFIA Col. 7 и други. Също така моделът успешно се комбинира и с кожена тапицерия.

  За клиентите с нестандартно мислене и креативен дух предлагаме над 70 модела дамаски от кожа, произведена в Италия. Разполагаме също така и с кожи с естествен косъм, като образци можете да видите на място, във фабриката ни в Габрово.

  Класическият стол се изработва и с класически размери 950/550/600, като може да бъде направен от дъб, бук или череша. Моделът се произвежда предимно за износ, но също така успешно се реализира и на българския пазар. За клиенти направили заявка за количество, предлагаме и отлични отстъпки.

  Класика, която не остарява

  С избора на този модел класически стол, получавате не просто елегантна и изискана мебел у дома, но и винаги актуално обзавеждане. Моделът е особено подходящ за клиенти, които предпочитат да не преобзавеждат дома си на всеки 5 години, тъй като мебелите в него са остарели. Освен това има и друго предимство — винаги можете да го преобразите, като го пребоядисате или претапицирате отново. Благодарение на факта, че притежавате мебел от масивна дървесина, ще бъдете винаги актуални.

  Размери
  Запитване