Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Столове за театрални зали от масивно дърво

  В храма на Мелпомена не само сцената е важна, но и удобството на публиката. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага на вниманието ви класически модел столове за театър, които ще са истинско бижу за всяка театрална зала.

  Моделът е комбинация от масив и тапицирани седалки и облегалки, както и тапицирани подлакътници. Предлага се в три варианта–дъб, бук или череша.

  Луксозните столове за театър от масивно дърво се произвеждат главно за износ и са изключително популярни в Русия. С бароковия си дизайн и удобна конструкция, те са изключително търсени и предпочитани.

  Класическият модел столове за театър се предлага в съчетание от масивна дървесина и удобни, меки седалки, тапицирани с луксозна дамаска, устойчива на всякакъв натиск. По желание на клиентите предлагаме богата и разнообразие на цветове и модели.

  Този модел столове за театър се произвежда със стандартни размери–950 мм височина, ширина 1080 мм и дълбочина 600 мм, за максимално удобство и комфорт на посетителите. Моделът е подходящ не само за театър, но и за оперни зали или камерни зали, за класически концерти. С изискания си бароков дизайн и елегантна визия, те се вписват идеално в атмосферата на помещения от подобен тип.

  Моделът столове за театър (реф. 1108) се изработва с изящни подлакътници с тапицерия, както ис фина дърворезба. По желание на клиентите обаче можем да изработим и друг модел столове за театър, с различен дизайн (За повече информация, направете запитване на и-мейла).

  Традиционният модел се предлага с лакирани дървени части, но ако клиентите предпочитат, дървото може да се смени с разноцветен финиш — изборът за цветове може да направите на категорията „Цветове“ в сайта.

  Тапицерията също подлежи на промяна. От менюто „Дамаски“ можете да подберете десен и цвят, които успешно да се съчетават с цялата визия на официалната зала. Предлагаме над 108 артикула висококачествени дамаски. За клиентите, които предпочитат кожена тапицерия, предлагаме и над 70 вида кожа, включително и модели с косъм.

  Моделите столове за театър са подходящи не само театър, но и за други обществени сгради–като киносалони, фестивални зали, или опери. Моделът стол за театър е предпочитан и за домашни театри. При поръчка на количество предлагаме солидни отстъпки на нашите клиенти.

  Размери
  Запитване