Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Стол по поръчка от масивно дърво

  За хора с вкус към историята и автентичния дизайн. Предлагаме на вниманието ви модел стол по поръчка, който е истински хит на пазара за мебели, а също и сред туристите на круизните кораби. Столът е невероятно популярен като модел в една от най-големите компании за круизи в света, притежаваща внушителна флота от кораби за ваканционни пътувания. Моделът се произвежда само от бук и е със специални елементи.

  Представеният от нас модел е вдъхновен от класическия готически стил, така популярен в миналото в Испания и Италия. Особено търсен е на италианския пазар, заради уникалния си дизайн и висококачествена изработка. Моделът стол по поръчка е особено ценен заради атрактивната си визия и фактът, че лесно може да се комбинира с различни интериорни стилове.

  Класическият модел стол по поръчка се произвежда само по поръчка и единствено от бук. Като артикул, този продукт се изработва с размери 950/490/500. Столът се изработва изцяло от масивна дървесина, като освен със солидна облегалка, разполага и със стабилна седалка с мека тапицерия. Краката са масивни, със специални елементи.

  Както и при останалите модели столове от масив, можете да поръчате модела в различни цветове. От менюто „Цветове“ на сайта, можете да подберете предпочитания от вас, цвят, а в секциите „Дамаски“ и „Кожа“ да изберете тапицерията сред близо 200 артикула. В случай, че желаете да запазите естествения цвят на дървото, специално лаково покритие ще го защити от вредните атмосферни влияния, както и от случайни наранявания. Поддържането на стола е изключително лесно, а в зависимост от това дали сте избрали за седалката дамаска или кожа, следва да се уточни и начина, по който да го запазите по-дълго.

  Поради особените си специфики, този модел стол по поръчка е предпочитан и от ценителите на готик стила, а също и от клиенти с еклектичен стил. Нестандартният модел може да се комбинира перфектно и с обзавеждане в тоскански, или рустик стил. Също така може да се съчетае и с мебели от Изтока, решени в марокански или индийски стил.

  Този стол по поръчка се изработва с най-съвременна технология и от висококачествена масивна дървесина. Специално лаково покритие гарантира дълготрайност на тази мебел и висока износоустойчивост.

  Размери
  Запитване