Описание
  Average: 4.8 (3 votes)

  Стол за заведение от масив

  Имате модно, елегантно заведение и си търсите подходящи мебели за него? Заповядайте във фабрика „Еврика“, където ще ви предложим пълна гама обзавеждане — от подходящия модел стол за заведение, до бара и витрините за сладкиши.

  Предлагаме на вниманието ви модерен стол за заведение, особено подходящ за кафенета и ресторанти от урбанистичен тип. Това е един от най-продаваните ни модели. По желание на клиента може да бъде произведен без подлакътник и в голям брой цветове.

  Моделът е особено популярен в Англия, като заведения от Острова се спират на него заради елегантния му дизайн и стабилност. Този стол за заведение се произвежда със стандартни размери — 890/530/500, но може да се изработи и по поръчка с размери на клиента. Изработва се изцяло от масивна дървесина — висококачествен, дъб, бук, череша. Освен това за клиентите ни, направили поръчка за количество предлагаме и солидни отстъпки и други преференции.

  Стабилната му конструкция и удобна седалка, правят този стол за заведение особено предпочитан от клиентите ни, но нашата офертна не включва само това. Предлагаме ви също така огромен избор от цветове и финиши, които да превърнат модела в идеалното допълнение за интериора на вашето заведение. От менюто „Цветове“ на сайта, можете да подберете цвета на финиша, който желаете да използвате за вашия стол. От „венге“ до „злато“, моделът може да бъде решен в цвят по ваш избор — разполагаме с 18 варианта.

  Естествено цветът на дървото не е единственото, което можете да промените по ваш вкус. От менюто „Дамаски“ можете да избирате между цели 108 десена. Предлагаме луксозни и среден клас дамаски, като цената им се определя от основни контролни показатели — изтриваемост, здравина, якост на опъване, пилинг и други.

  Клиентите, предпочитащи кожената тапицерия поради съображения за по-лесна поддръжка или по други причини, могат да избират между повече от 70 вида кожи. Предлагаме дамаски от естествена кожа произведени в Италия с гарантирано качество от производителя. Освен това изкуствените кожи са с първокласна изработка и изключителна здравина, решени в най-различни цветове. Ценителите на нестандартното ще останат приятно изненадани от възможността да избират и между кожи с косъм. Предлагаме мостри от тях във фабриката в Габрово.

  Размери
  Запитване