Луксозен стол - 1104 | Еврика Мебели

Луксозен стол - 1104

Изпратете запитване

Average: 7 (2 votes)

Луксозен стол от масив с резби

Представяме на вниманието ви, един от най-красивите ни модели столове, от класическата серия на фабрика „Еврика“. Елегантен стол в бяло, с дърворезба и фини декоративни елементи. Моделът се изработва с размери 1030/500/600 и се предлага във варианти дъб, бук или череша. По желание на клиентите, този класически стол може да бъде изработен с подлакътници или без.

Качество на разумна цена

Моделът луксозен стол (Реф1104) се предлага в разнообразни варианти по отношение на тапицерията и цвета на дървените части. От менюто „Цветове“ можете да изберете най-подходящия цвят по ваш вкус, а от менюто „Дамаски“ и модела тапицерия. Фабрика „Еврика“ предлага на клиентите си висококачествени луксозни дамаски, както и по-среден клас образци, които са подходящи за всеки вкус и възможности.

За тези от вас, които искат да се насладят на класическия модел в по-нетрадиционен вариант, предлагаме и кожена тапицерия. От менюто „Кожи“ можете да подберете желания десен кожа, както и дали да бъде естествена или изкуствена.

Освен всички тези предимства, този луксозен стол има и други преимущества–изключителна здравина. Изработен изцяло от масив, моделът притежава стабилност, износоустойчивост, а при повреда, лесно може да бъде поправен. Още едно предимство пред мебелите от хром, ПДЧ или MDF е, че е столът е третиран със специално покритие, което го предпазва от влагата и атмосферните влияния.

Гаранция за издръжливост и автентичност

Класическите мебели от масив, се характеризират с висока устойчивост. Избирайки този модел луксозен стол, вие получавате и гаранция за неговото високо качество и дълготрайност. Като бутикова мебел, моделът е изключително предпочитан сред ценителите на аристократичния лукс и класическия дизайн. Декоративните му елементи го правят наистина уникален сред останалите модели от този вид.

Избирайки подобен модел луксозен стол, можете да бъдете сигурни, че ще впечатлите всички ваши клиенти и гости. Моделът се съчетава идеално и с класическия комплект „Орхидея“ на фабрика „Еврика“, а също така и с цялата ни линия класически мебели.

Елегантният и луксозен стол (реф 1104) се предлага в разнообразни цветове и с тапицерия, която го прави подходящ не само за класическия интериор, но дори и за домове с модерно обзавеждане. Ако имате еклектичен вкус, със сигурност бихте оценили идеята да създадете ретро кът за почивка именно с два броя от този модел луксозен стол край камината, или в кухнята. А за клиенти заявили големи количества, предлагаме и отстъпка.