Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Трапезен стол от масив

  Избора на мебели за трапезарията може да се превърне в истински проблем, когато сте с ограничен бюджет. А подборът на подходящия стол, на цена достъпна за вашия джоб, често води до компромиси с качеството.

  Ако искате да разполагате не само с качествен дървен стол, на цена, достъпна за вас, обърнете се към нас. Ние от фабрика „Еврика“ разполагаме с идеалните варианти за вас.

  Сред моделите, които са особено търсени е и класически стол с тапицерия и облегалка. Моделът е подходящ за съвременните, малки жилища, заради компактните си размери 900/460/490.

  Изчистените линии и семплият дизайн позволяват да го използвате не само в трапезарията, но и в кухнята. Продуктът се изработва изцяло от масивна дървесина, а има и още едно предимство — ако не искате да е в естествен цвят от менюто с „Цветове“ може да изберете тон по ваш вкус.

  Благодарение на компактния си дизайн и достъпна цена, този стол е особено предпочитан и от семейства с малки деца. Предимствата — трудно може да бъде счупен, острите ръбове са притъпени, а в същото време е безопасен, за разлика от металните столове. Да не говорим, че е и далеч по-надежден.

  Седалката е тапицирана с дунапрен и дамаска. Можете да избирате между висок и среден клас десени, но ако не ви допада комбинацията от дърво и плат, от менюто „Кожи“, може да подберете подходящата за вас.Мострите от естествена кожа са от Италия, а за тези от вас, които държат на екосъобразността, предлагаме и модели от еко кожа. Коя тапицерия е най-подходяща за вас, оставяме да прецените вие. А ако ви е трудно да се ориентирате, нашите консултанти са на разположение да отговорят на въпросите ви.

  За тези от вас, предпочитащи готовите комбинации, предлагаме няколко варианта — този трапезен стол с цена, достъпна за възможностите ви, изглежда идеално в цвят „Ivoire“ с дамаска ALASKA Col. 1 за по-тъмна трапезария или кухня, тъй като ще се откроява в нея. И обратно — моделът решен в цвят „Венге“ например, би се съчетал идеално с дамаска Цезар — 1126, ако имате просторна кухня или трапезария, боядисана в прасковено, бананово или жълто.

  Този модел трапезен стол на достъпна цена се изработва изцяло от масивна дървесина и се предлага от дъб, бук или череша. Сред предимствата му са неговата висока износоустойчивост, достъпна цена и разбира се, удобство и практичност. Моделът се съчетава перфектно с трапезна маса Реф. 2118. За количества предлагаме и отлични отстъпки.

  Размери
  Запитване