Описание
  Average: 4.3 (13 votes)

  Класически бял стол от масив

  Класическият дизайн изпъква най-добре, когато цветът е бяло. Затова мебелна фирма „Еврика“ създаде уникален бял стол с ретро дизайн, който ще допадне на всички ценители на античното изкуство.

  Моделът (ref-1093) представлява класически стол на четири крака, без подлакътници, с изящни крака, овални линии и фини декоративни елементи по седалката облегалката и външна страна на предните крачета. С размери 1030/500/600, тази мебел е изключително подходяща за трапезария, всекидневна или кабинет.

  Този бял стол се изработва с широка седалка и облегалка, което го прави подходящ за хранене. Правата линия на облегалката позволява на човек да поддържа правилната стойка, докато се храни, а в същото време осигурява надеждна опора за гърба.

  Моделът е предпочитан, както за класически, така и за модерен интериор. Може да бъде изпълнен в различни вариации—ако не ви допада идеята за бял стол, същия модел може да бъде изработен в кафяво и зелено— сн.7.

  В зависимост от вашите предпочитания, декорацията може да бъде едноцветна, златна или специален финиш, който да откроява декоративните елементи върху тази мебел. Тапицерията ще бъде поставена изцяло по ваш избор. В менюто „Дамаски“, ще откриете богата гама луксозни и среден клас дамаски, които да удовлетворят изискванията ви.

  Тези от вас, които предпочитат естествената кожа, ще имат възможност да изберат различни десени от менюто „Кожи“. Дървените части се изработват изцяло от масив—дъб, череша или бук.

  Класическият модел бял стол се съчетава перфектно с дамаска на цветя, или с хармоничните жълти и розови тонове, които може да разгледате в съответната категория на сайта. Ако предпочитате друг цвят за дървената мебел, от менюто „Цветове“, може да подберете не само между вариации на бялото — 09–бяло, Ivoire, сиво, но и естествени тонове–златен дъб, френска череша, махагон, светъл орех и други.

  Моделът бял стол се приема изключително добре не само в България, но и в чужбина. Тази мебел се комбинира перфектно в класическия интериор на дом или ресторант. Сред предимствата й са лесното поддържане и високата износоустойчивост. Затова е и сред най-търсените модели на фабрика „Еврика“–произвели сме стотици от него.

  Освен като бутиков модел, изработваме този артикул и в по-големи количества. А клиентите направили голяма заявка, получават и солидни отстъпки.

  Размери
  Запитване