Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Заради натовареното ежедневие все по-голяма от част от времето си прекарваме зад бюро. Без значение дали сте ученик или студент, изборът на стол за бюро е от голямо значение.

  Особено за децата.

  Предлагаме на вниманието ви модел стол за бюро, който е особено подходящ и за най-малките. Столът е с висока и солидна седалка, гарантираща комфорт, докато сте зад бюрото. Тапицираната облегалка щади гърба и поддържа стойката изправена. Моделът е с размери 830/440/460 мм, което го прави особено подходящ за ученици от 1 до 12 клас.

  Защо да изберете дървен стол за бюро, вместо модерно кресло?

  Предимствата на модела на фабрика „Еврика“ са, че той е солиден /има четири крака, вместо един/, със стабилна и добре тапицирана седалка /няма опасност детето ви да изпитва дискомфорт, докато седи на него/ и има облегалка, която поддържа правилната стойка. Повечето кресла от друга страна, или са прекалено високи, или с не особено удобна облегалка, която ги прави неудобни за учениците.

  Моделът също така се произвежда с платнена тапицерия, която по ваш избор можете да подберете от менюто „Дамаски“. Разполагаме с висококачествени и луксозни десени, както и с модели, които са с по-нисък клас и са удачни за ежедневна употреба. В случай, че платовете не са по ваш вкус, от менюто „Кожи“ може да изберете дали предпочитате тапицерия от естествена кожа от Италия, или изкуствена кожа. Предлагаме богата гама от цветове, което е още едно предимство. А и при случай на необходимост лесно можем да претапицираме вашия стол за бюро.

  Този модел стол за бюро се произвежда предимно за Англия, където е изключително търсен. Може да го поръчате от дъб, бук или череша, а в случай, че естествения цвят не ви допада, предлагаме различни цветове, които може да подберете от едноименното меню на сайта.

  Благодарение на изчистената си визия и семпъл дизайн, този модел стол се вписва перфектно във всеки интериор — модерен или класически. Освен това, продуктът може да изработи още като трапезен стол или за бар, по желание на клиента. За онези от вас, които поръчат по-голямо количество стол за бюро, предлагаме специални отстъпки.

  Размери
  Запитване