Описание
  Average: 4.4 (9 votes)

  Класически стол за трапезария от масив

  С намигване към виенските салони и ретро дизайна на класическите мебели от 19 век, представяме на вниманието ви стол за трапезария на изключително изгодна цена. Моделът е комбинация от масивна дървесина, с широка тапицирана седалка, и широка ветрилообразна облегалка с овална форма. Подходящ е, както за трапезарии, така и за хотели, ресторанти и кафенета.

  Моделът се изработва от бук, череша или дъб, като дървесината е изцяло масив, по примера на останалите мебели на фабрика „Еврика“. За разлика от повечето модели на западноевропейски фирми, този стол за трапезария е с цена достъпна и за обикновените клиенти.

  Принципно, на Запад, тези модели са предпочитани от по-състоятелни клиенти, заради високата цена на естествената дървесина, както и заради класическия дизайн. Мебелна фабрика „Еврика“ обаче ви предлага стол за трапезария с цена достъпна за всеки джоб.

  В зависимост от личните предпочитания на клиента, столът може да бъде произведен в различни цветове. Избрали сте дървесина бук, но предпочитате по-тъмен цвят? От менюто с цветове можете да изберете между махагон, светъл орех, венге, вишнево и дори черно. Любителите на винтидж интериора, пък ще могат да се похвалят пред приятелите с уникални столове със състарен финиш или патина. Разнообразието от мостри е голямо, затова ще ви изброим само някои от цветовете - избелен дъб със златна патина, бял дъб с кафява патина, Ivoire и много други.

  Що се отнася до тапицерията, можете да избирате сред море от десени. Искате нещо ретро? Луксозни дамаски като SOFIA Col. 1, ANA Col. 3, VERSALLES Col. 1 са изключително подходящи за целта.

  Тези от вас, които предпочитат по-семпъл дизайн, могат да разгледат средния клас дамаски - Цезар – 1124, ALASKA-C1 Co, l. 8, ALASKA Col. 6, Цезар – 1121 и други. Те също са с високо качество и износоустойчиви, но ако имате малки деца у дома по-лесно могат да се почистят или сменят при необходимост.

  С размери 490/900/550 мм, този модел стол за трапезария, е с цена достъпна за всеки, решил да го включи в интериора на своята съвременна трапезария или ресторант. А за клиентите на фабрика „Еврика“ решили да направят заявка за количество, фирмата ни предлага солидни отстъпки.

  Размери
  Запитване