Описание
  Average: 4.7 (7 votes)

  Класически стол от масив

  Когато става въпрос за висококачествени мебели, няма място за компромиси. Представяме ви стол от масив с класически дизайн, изработен от висококачествена дървесина. Моделът е изключително елегантен и е подходящ, както за трапезарии, така и за кабинет или библиотека. Комбинацията от изчистени линии и струговани елементи, го прави особено желан от клиентите ни.

  Моделът е бутиков и се изработва само от бук, череша или дъб. Дървесината е висококачествена и се обработва с най-модерни технологии, в комбинация с ръчна изработка. И тъй като, ние от мебелна фабрика „Еврика“ държим на качеството, гордо ви заявяваме, че този модел стол от масив ще ви служи практически вечно. Здравата и солидна структура на естественото дърво, в комбинация с висококачествения защитен лак правят тази мебел изключително устойчива на атмосферни влияния и я запазват за дълго време.

  Сред предимствата на този стол от масив е и неговото удобство. Предлагаме го в комбинация с широка седалка (Столът е с размери 900/570/550 мм), което го прави идеален за всяка трапезария. Солидният гръб от естествено дърво също е тапициран, за максимален комфорт по време на хранене. Освен това леко извитата облегалка не наранява гърба ви, а същевременно помага за поддържането на правилната стойка.

  Избор на дамаска

  По отношение на тапицерията, клиентите изцяло имат думата. Тук можете да избирате между по-среден клас дамаски, или луксозни десени, подходящи за официални трапезарии. И двата вида са изключително качествени и не се износват лесно.

  Подлакътниците за ръце са със стругована предна част и извити облегалки за ръцете, като се изработват изцяло от дърво. По желание на клиентите ни, можем да ги тапицираме.

  Освен дамаски, в менюто „Кожи“, можете да откриете и богата гама от кожена тапицерия, задоволяваща всеки вкус. Предлагаме естествена и изкуствена кожа в различни цветове, като вие сами може да изберете най-подходящата за вас.

  Цветове

  Красотата е в многообразието, затова и освен пъстра гама от кожи и дамаски, предлагаме ви да изберете и цвета на дървените части на стола от масив. Той може да бъде произведен в естествен цвят и покрит само с лак, или да го боядисаме в цвят по ваш избор. А предложенията можете да видите в менюто „Цветове“ на сайта ни.

  Размери
  Запитване