Описание
  Average: 4.2 (10 votes)

  Ретро стол с подлакътници

  Ако сте ценители на стила „Ампир“ със сигурност ще се влюбите в този модел. Представяме на вниманието ви уникален стол с подлакътници изработен в духа на един от най-елегантните стилове в интериора.

  Комбинацията от леко извити крака, подлакътници за ръцете и ветрилообразна облегалка с класически дизайн, правят този стол перфектен за всяка трапезария, ресторант или дори елитно кафене. Моделът е семпъл, без излишни декорации и дърворезба, но в същото време изключително изящен, което го прави подходящ за всеки тип обзавеждане.

  Ако искате да възкресите стила „Ампир“ у дома, комбинирате модела стол с подлакътници с кръгла разтегателна трапезна маса от комплекта „Орхидея“ (реф.2022). Съчетани с подходящия цвят на дървото и тапицерия, те ще придадат на дома ви именно онова усещане за класа, което само стилът „Ампир“ създава.

  От менюто „Дамаски“, можете да изберете най-подходящи за вас десен. Особено подходящи са SOFIA C2 — Col. 1, IMPERIO — Col. 9 или VERSALLES Col. 4. Всички модели са луксозни дамаски и са изработени от най-високо качество. От менюто „Цветове“ можете да подберете цвета на дървото — махагон, черно или избелен дъб със златна патина са просто перфектни за постигане на желаната визия.

  Този модел стол с подлакътници е изключително удобен и с височина от 900 мм и разстояние между краката — 550мм между предните и задните крака и 570 мм между предните, ви гарантира стабилност. Също така, може да сте сигурни, че няма да се губи в трапезарията ви, особено, ако искате да ги използвате като акцентна мебел в дома.

  За тези от вас, които предпочитат модерния дизайн, моделът се предлага в комбинация с разнообразна кожена тапицерия. От менюто „Кожи“ можете да подберете най-подходящия модел за вас.

  Всички предложени модели са висококачествени и устойчиви на износване. Още едно предимство на мебелите на фабрика „Еврика“. Изработване продуктите си така, че да са практически вечни.

  Друго предимство на този стол с подлакътник е неговото удобство. Освен това се вписва перфектно във всеки интериор — на дома, в хотела, или в ресторант. За клиентите, направили по-големи поръчки, предлагаме преференциални цени и разбира се изгодни отстъпки.

  Размери
  Запитване