Описание
  Average: 4.5 (4 votes)

  Стол ретро от Еврика

  Сред най-изисканите модели на мебелна фабрика „Еврика“ е и ретро стол с облегалки за ръцете. Моделът е вдъхновен от класическите виенски столове, които са невероятно популярни в аристократичните салони през 19 век. С изящни крака, фин дизайн на облегалките и най-вече стабилна конструкция, този стол ретро е истинско украшение за всеки дом.

  Моделът е подходящ, както за класически трапезарии, така и за всекидневна и дори за градински павилион. Ако имате голямо жилище и мечтаете да разположите в него и салон за гости, или ретро кът във всекидневната, този модел е перфектен за вас.

  Този модел стол ретро може да се комбинира хармонично и с мебелите в модерните жилища. Ако харесвате еклектичния интериор, малка масичка за кафе, комбинирана с този стол край камината, ще подхожда идеално на дома ви.

  Моделът се изработва изцяло от масивна дървесина и е със стандартни размери—990/610/600 мм. По желание на клиентите, може да го изработим с мерки по поръчка, а също така и в желания от вас цвят.

  От менюто за цветове на сайта можете да изберете желания от вас цвят.Моделът стол ретро се предлага също така с кожена тапицерия или дамаска—според предпочитания на клиентите ни.

  В зависимост от интериора на дома, можете да заложите на класическа комбинация от черен цвят за дървените части и бяла или светла дамаска за тапицерията. Тези от вас, които искат да му придадат модерен облик, пък могат да заложат на кожена тапицерия с естествен косъм—сн 3.

  Облегалките за ръцете са декорирани с фина дърворезба, но ако предпочитате, може да бъде поставен състарен или позлатен финиш, който да направи вашите мебели уникални. А ако обичате нестандартните елементи, може да поръчате да боядисаме дървените части на модела в два цвята и да го комбинирате с двуцветна дамаска за по-голям контраст.

  С какво нашия стол ретро се отличава от останалите модели?

  На първо място, разчитаме на класически дизайн, който успешно се съчетава и с най-модерния интериор. На второ—залагаме на качество при изработването на модела—столът се прави изцяло от масивна дървесина. И на трето място–грижим се за вашето удобство — седалката е изключително мека и удобна, а облегалката е толкова добре тапицирана, че гърбът ви наистина ще си почива и ще се чувствате комфортно.

  Размери
  Запитване