Описание
  Average: 2.9 (12 votes)

  Кухненски стол за елегантни трапезарии

  Сърцето на всеки дом е мястото, където се събира цялото семейство, независимо от ангажираността си през деня. Посрещат нощта на вечеря, утрото–на закуска. Затова при всички случаи трапезарията или поне кътът за хранене трябва да е обзаведен уютно. Част от решението на този приятен проблем е кухненски стол от марка „Еврика”.

  Предложеният от нас модел кухненски стол се отличава с луксозна изработка, гарантирано качество и дългогодишно ползване. В производството на този модел са използвани най-модерните технологии в дървообработването и висококачествен масив - бук, череша или дъб. Този кухненски стол се прави по поръчка на клиента, като стандартните размерите на продукта са: 900/490/550. По желание на клиентите ни обаче, изработваме и модели със специфични размери.

  Елегантната конструкция на модела се подчертава от деликатни извивки и изчистени линии на дървото. Този кухненски стол ще стои добре, както и в модерно жилище, така и в къща с класически вътрешен дизайн. Благодарение на изискания си стил, може да го комбинирате успешно с маси в класически стил, като реф 2017–овална маса, или–трапезна маса елипса–реф 2025. Също така този модел е подходящ не само за домашния интериор, но и за изискани ресторанти или кафенета.

  В зависимост от личните си предпочитания, можете да подберете стила и модела на дамаската в менютата „Дамаски” и „Кожи” в горната част на сайта са изложени над 180 варианта, включващи луксозни дамаски, мостри от естествена кожа от Италия, или висококачествена еко кожа. За клиентите ни, които предпочитат нестандартното, във фабриката на „Еврика“ в Габрово разполагаме и мостри на кожа с косъм. Дървените части ще боядисаме пак по ваше желание–трябва просто да изберете сред многообразието от колорит в менюто „Цветове“ на сайта.

  На собствениците на хотелски комплекси, ресторанти и заведения, както и на тези, които предпочитат по-аристократичните решения, предлагаме същия модел кухненски стол, но с подлакътници. Моделът подхожда идеално както на големи зали, така и на частни салони за хранене, където да настаните вашите ВИП гости. Може да видите, как изглежда на сайта (Реф. 1054).

  Ако заложите на здравината и функционалността на нашия кухненски стол в мащабни проекти, разчитайте на нашето сътрудничество–предлагаме изгодна отстъпка при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване