Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Стол релакс гарантира многофункционалност и удобство

  Мебелна фабрика „Еврика” се гордее с умението да комбинира луксозната изработка, с практичността на изделията, които произвежда. Сред тях достойно място заема стол релакс, който не притеснява с натрапчива пищност, но предлага сигурен комфорт, елегантност и висококачествен дизайн.

  Моделът се изработва от дървесината на бук, череша или дъб — само от най-високо качество. Стол релакс се предлага със стандартни размери 1170/500/550 в каталога ни и впечатлява със семпло решение, висока облегалка и традиционни форми. Дизайнерското решение на практика го прави универсален. Наистина моделът е замислен, за да оформи обзавеждането на трапезария, но ще стои на място във всяка стая на дома, дори и в офиса ви.

  Липсата на подлакътници и ангажираща украса, го прави подходящ и за заведения и хотели, независимо дали интериора е класически или модерен. Актуалната тенденция е да се избягват претрупаните елементи и да се залага на семпли и изчистени форми. В зависимост от общата ви идея за обзавеждане, имате свобода в избора на цвят и вид на дамаската. Дали ще е от плат, или кожа (и дори еко — вариант) може да изберете от специализираното меню на сайта ни. Всички модели естествена кожа са от Италия и са с изключително високо качество. Не по-малко качествени са и моделите от еко кожа, подходящи за клиенти, които предпочитат еко дизайна. Дамаските също са с отлични качества и са специално проверявани за якост, устойчивост, здравина и издръжливост на износване. Можете да разгледате вариантите на по-луксозни и среден клас мостри дамаски. В менюто „Цветове“ пък можете да изберете подходящия цвят на видимите дървени части на стол релакс. Разполагаме с над 18 вида цветове и финиши.

  Класическото решение и надеждната конструкция се ценят високо на международния пазар. Разполагаме със стабилна клиентела и в Холандия. Там, както и в скандинавските страни ценят уникалното съчетание от простота и високо качество, което е поднесено с елегантния стол релакс на мебелна фабрика „Еврика”. Ако и вашите нужди могат да бъдат задоволени от този модел, ще ви зарадваме с още един своеобразен бонус от нашето производство. Стол релакс, както и всички останали в каталога ни върви с отлична отстъпка, когато клиентите ни поръчат количества.

  Размери
  Запитване