Описание
  Average: 4.5 (3 votes)

  Модерен стол с нетипично дизайнерско решение

  Ако мечтаете за нетрадиционна мебел, но никак не искате да тънете сред стомана и пластмаса в дома си, във фабрика „Еврика” ще ви помогнем с бързо, красиво и примамливо решение—модерен стол от дърво.

  Нашето производство предлага винаги атрактивен дизайн, качество и изработка, вдъхновени от последните тенденции в индустрията. Образец за това в каталога ни е и този модерен стол—реф 1066.

  Той е един от стабилни модели от каталога на предприятието ни, но неговата здравина и стабилност не са единствените му предимства. Моделът е с модерен дизайн и конструкция, която се съчетава перфектно с мебели в рустик стил. Или в най-актуалния напоследък стил в интериора—шале. Смелото решение за украса на облегалката и необичайното разширение на крачетата разчупват общоприетата норма и осигуряват повече стабилност. Точно това го превръща в модерен стол, който обаче не ангажира с причудливост и не затруднява особено стилистите при съчетанието с останалите компоненти на интериора.

  Този модел е идеалното решение за кухни или холове на домове обзаведени в рустик или шале стил. Обществени места като заведения (дори модерни кръчми) или хотели могат да предложат на клиентите си уют, който винаги внасят естествените материали.

  Образецът модерен стол се изработва в размери 1010/480/420, но работим и по специална поръчка. Разчитайте, че при производството му се използва най-висококачествена дървесина на бук, череша или дъб, съвременни технологии и лак, който щади материала, но и го защитава от външни влияния.

  Клиентите на фабрика „Еврика” ценят модела заради чистите линии и закачливото дизайнерско решение. Не може да пропуснем факта, че облегалката е така изградена, че да осигурява стабилност, на седящия. Моделът е подходящ, както за домашни трапезарии, така и за градинско обзавеждане в заведения с градина. Конструкцията пасва на всеки тип вътрешен дизайн, още повече че разполагате с изключителната свобода да решите сами какъв да е цветът на дървените части (изберете го от меню „Цветове”) и да го гарнирате с предпочитан вид тапицерия („Кожи” и „Дамаски”).

  Ако планирате да обзаведете заведението си с количества от нашия модерен стол, може да разчитате не просто на ефектна и качествена изработка, но на облекчаваща бюджета отстъпка при поръчка.

  Размери
  Запитване