Описание
  Average: 5 (5 votes)

  Дизайнерски стол, превърнал се в образец на марката „Еврика”

  Най-популярният ни модел дизайнерски стол е истински еталон на производството ни. Той е стилен, лек, ще служи на домакинството години наред. Интересът към него обяснява дългогодишната ни работа и солидна клиентела. Той е част от изключително елегантния ни комплект "Орхидея" - съвършено единство от луксозна изработка, здравина и основа за всеки изискан интериор.

  Моделът дизайнерски стол с подлакътници е изключително красив. Заради изящната си структура, той е внушава непринуденост във всяка атмосфера. Почитателите на провансалския тип обзавеждане го използват като акцент в обзавеждането си. Предизвиква ги с нежните извивки и деликатно очарование. С подходяща тапицерия може да се използва и за интериор в средиземноморски стил, а от менюто можете да подберете не само цвета на дамаската, но и на дървените части. При това комбинациите са безброй много и можете да съчетавате декорацията на модела, както ви харесва.

  Произвежда се по поръчка от бук, череша или дъб и е с размери 970/ 530/ 630. В зависимост от вкуса си може да изберете да боядисаме дървените части в нюанс, който да намерите в менюто "Цветове". Тъмната гама ще добави тежест на конструкцията. В комбинация с кожа дори ще го направи образцов за приемната на ръководители на фирми или други офис — помещения. Нежните, светли тонове ще подсилят деликатната визия на този дизайнерски стол. С подходяща дамаска, десена, на която може да изберете от менюто "Дамаски", ще внесете колорит в помещението.

  Вариантът без подлакътници на модела ще откриете в каталога ни - Реф. 1057. И двата модела се радват на изключителен интерес на пазара в чужбина. Дизайнерски стол с това артистично решение, изработен от висококачествена дървесина и щадяща техника се конкурира достойно с производството на старите мебелни къщи от Европа. Славата на продуктите от Италия и Франция е заслужена, но нашият продукт не отстъпва нито по финес, нито по висококачествена изработка, но се предлага на по-приемливи цени.

  Ценителите на класически интериори са сред най-големите му почитатели. Произвели сме хиляди бройки са частни домове и хотели и ресторанти от висок клас.

  Ако имате мащабен проект, който да оформите с това изящно бижу, може да се доверите на Мебелна фабрика „Еврика”. Инвестицията в количества дизайнерски стол се отплаща с елегантност, винаги атрактивен вътрешен дизайн и сериозна отстъпка.

  Размери
  Запитване