Описание
  Average: 4.3 (7 votes)

  Стол с подлакътници и смел дизайн

  В каталога на мебелна фабрика „Еврика” ще срещнете многообразие от продукти. Това, което ги свързва, е луксозната изработка и здравината. Разликата помежду им е предимно в дизайнерското решение. Най-смел в това отношение е външният вид на предлагания стол с подлакътници.

  Моделът се произвежда по поръчка и е с размери 1010/ 570/ 615. Конструкцията му е изключително надеждна и стабилна. Елегантността и внушението за стил на този стол са непреходни, затова подхожда чудесно на интериори, които залагат на класиката.

  Дизайнът позволява да комбинирате не само тапицерията, но и цветовете на дървените части. Този стол с подлакътници може да бъде изработен в два или повече цветове в дървените си части, а също така и при избора на цветовете.

  Черно и златно с кожена тапицерия, идеално се вписва в стила ампир. Ако изберете цвят орех и тъмнокафява кожена дамаска, перфектно ще го адаптирате за съвременна трапезария. Ще ви издадем и още един малък трик. Декорирайки този стол го изцяло в един цвят и в комбинация с табуретка, ще можете да направите идеален кът за почивка край камината.

  Той провокира потребителите с елегантни форми, изключително деликатна резба и нестандартна украса. Показаният образец също е произведен от дъб, череша или бук, но е боядисан в тъмен нюанс като акцентирането върху детайлите е постигнато със светла боя. Контрастът на цветовете те кара да не отделиш очи от него, но и внушава тежест на тази иначе фина изработка.

  Моделът се слива идеално за всяко дизайнерско решение в дома. Ценителите на лукса обаче могат да си подарят този стол и в обзавеждането на работното си помещение. Може да го сложите в приемната си или кабинета, а гостите ви няма как да останат без различни пред тази дръзка красота.

  Вие може да станете част от създаването на стола като подберете цвят на дървените части и дамаска сами. Многообразието, което предлага предприятието ни, може да се види в специализираните менюта на сайта ни „Цветове”, „Дамаски” и „Кожи”.

  Може и да предпочетете този необикновен стол без подлакътници. Вариантът изглежда по-олекотен и неангажиращ, но качествата му са същите. За да добиете по-добра представа, отворете каталога ни на Реф. 1055.

  Моделът е произведен в хиляди бройки като не малка част от клиентите ни са зад граница.

  Почитателите на мебели от естествени материали, които планират да отворят собствено заведение или ресторант, могат да оформят интериора си с бройки от този артистично оформен стол. На тях даваме възможност да улеснят бюджета си със солидна отстъпка при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване