Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Елегантен стол за кухня с ратанова облегалка

  Обзавеждането на помещението, където семейството прекарва най-много време заедно е приятна задача, ако заложите на красивите модели в каталога на мебелна фабрика „Еврика” и съветите на нашите специалисти.

  Интериорът в това помещение предполага максимален уют и комфорт, затова те препоръчват елегантния ни стол за кухня. Този модел е висококачествена изработка, в която са използвани съвременни технологии в дървообработването. Поддържаме доказан стандарт на качество като изработваме продукта от бук, череша или дъб, по поръчка на клиента. Размерите му по каталог са: 960/530/600.

  Класическата конструкция на този стол за кухня е обогатена с изящни извивки и ратанова облегалка. Моделът подхожда идеално за декориране на трапезария в модерен апартамент или в провинциална вила. В зависимост от личните си предпочитания, можете да промените изцяло визията на столовете и масата. Освен това ратановата облегалка е не само артистичното дизайнерско решение, но и чисто практични функции. Тя подсилва комфорта на продукта като едновременно с това внася непринуден чар в обзавеждането.

  Моделът стол за кухня е стабилен, устойчив на времето и промените, поддържа се изключително лесно. Най-ценното му качество обаче е, че наред с луксозната изработка, е и функционален. Безброй наши клиенти, въпреки името, са обзавели със стол за кухня не само трапезариите, но и холовите помещения. Впечатляващ брой собственици на хотели и ресторанти за заложили на него при оформянето на интериора на своите летни заведения. Ценят го дори и в чужбина.

  Дълги години мебелна фабрика се радва на изключителен интерес към своя стол за кухня от клиенти в Холандия. Там не търпят компромиси нито с качеството, нито с комфорта си. Нашият модел задоволява изискванията им за съвършена мебел — и то на конкурентна цена.

  Ако и вие искате да се похвалите с европейска мебел, може да изберете сами цветовете на дървените части и тапицерията. Всеки нюанс или вид дамаска може да намерите в многообразието, описано в съответните менюта на фирмения ни сайт.

  За собствениците на заведения и хотели предлагаме този изключително красив модел стол за кухня с допълнителен бонус. Освен красота, уют и гаранция за издръжливост, получавате облекчаване на бюджета за вътрешен дизайн. В мебелна фабрика „Еврика” правим много изгодна отстъпка при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване