Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Стол за четене за работни кабинети и домашни библиотеки

  Това вероятно е най-желаната вещ в дома на всеки любител на книгите. Красивата домашна библиотека с високи лавици и камина, пред която да се отпуснете с книга или питие в ръка в удобен стол за четене, не е просто декор от филм, а необходимост във всеки изискан дом. Собствениците на големи жилища или фамилни къщи увеличават престижа на дома си с наличието на подобно помещение, част от обзавеждането, на който е и необходимия стол за четене.

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага на клиенти с подобни предпочитания изключителен образец на качество и стил. Нашият стол за четене не е просто масивна мебел с размери 1050/ 520/ 600. Той е богато украсен с тапицерия и има нестандартна конструкция — истински шедьовър от бук, дърво или череша.

  Основата на продукта е масивна и стабилна. Тук не говорим за универсалност, а за мебел със специално предназначение. Затова й дизайнът на модела подчертава комфорта и говори за изключително луксозна изработка.

  Облегалката на стола за четене е с плътна, почти като излята, форма. Предните и задни крачета са с различна големина, за да осигурят преди всичко удобството при сядане. Междувременно обаче се постига и уникален естетически ефект. Облегалката и седалката са тапицирани с дамаска, цветът и видът, на която може да подберете свободно от специализираните менюта на сайта. Важно е да помните—тъмните цветове подхождат на светли помещения, а светлите тонове са по-подходящи за малки кабинети или библиотеки. Ако имате малки деца, заложете на тапицерия от кожа — лесно се поддържа и почиства, а освен това и бързо може, а бъде променена, ако ви омръзне. Цветът на дървените части може да е в унисон или в контраст с тапицерията. Нюансът, в който да ги поръчате ще откриете безпроблемно в менюто "Цветове".

  Въпреки специалното му предназначение, този стол за четене изглежда добре и в кабинета на изпълнителния директор, или начело на заседателната маса. Хората с особено висок вкус и афинитет към аристократичното обзавеждане го избират дори за трапезарии. Може да го срещнете в частните салони на хотели и ресторанти от най-висок клас. Дори клиентите ни от Холандия, известни предимно със своята практичност, го приемат изключително добре.

  За ценителите на лукса във всеки аспект на живота си и при поръчка на количества, гарантираме разумна отстъпка при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване