Описание
  Average: 4.8 (7 votes)

  Стол трапезен с аристократичен дизайн и провокативна визия

  Представяме ви един уникален модел — стол трапезен в каталога на „Еврика”, който подхожда перфектно на модерната трапезария. Първата асоциация на клиентите ни, когато го видят, е – класа и комфорт. Произвеждаме го в размери 1050/ 520/ 650 и е сред най-солидните ни мебели. Цялостната му конструкция, размерите на облегалката, тапицерията, са замислени така, че всеки седнал в него да се чувства комфортно като аристократ.

  Моделът придава „добавена” стойност към всяко обзавеждане от масив. Подсилва ефекта на ретро мебелите и внушава престиж. Гостите на дома или офиса, където ще срещнете стол трапезен, никога не биха подценили просперитета и класата на домакина си.

  Всеки ценител на висококачествените материали, може да разчита, че производството ни залага на тях. Стол трапезен може да се изработи от бук, череша или дъб, в зависимост от вкуса и по поръчка на клиентите ни.

  Дизайнът на този модел стол трапезен разчита на ефекта, който създава дамаската. За да подсилите внушителния ефект може да изберете (еко) кожа в произволен цвят, който да подберете в съответното меню на сайта ни. За по-малки и тъмни помещения, подходящите цветове са бяло, слонова кост, ест. кожа — Perlato Col. ROSA, ест. кожа — Soft Col. 54 CREMA. За големи помещения, можете да заложите на контраста – черно - изк. кожа - Hera 371, кафяво - изк. кожа - Eros 342 или дори бордо - ест. кожа - Incrociato Col. BORDEAUX.

  Не е грешка да решите да заложите и на тапицерия. Тогава ще акцентирате на удобството и уюта, който ще внесете в помещението. От стабилната конструкция на модела остават видими само крачетата. Те са красиво оформени с класическа орнаментика и плавни линии. Може да ги боядисаме по ваш вкус. Цветът на дървените части също се избира от съответното меню в горната част на сайта.

  Ценителите на внушителната мебел биха могли да предпочетат стол трапезен във вариант с подлакътници. Може да се убедите в аристократичната му визия в менюто "Кресла" – той е под Реф. 1068.

  Продуктът е един от най-популярните модели с марка „Еврика”. Хиляди от клиентите ни в страната и чужбина са оценили преимуществата му като са пренебрегнали конкурентното производство на европейските мебелни къщи.

  За тези, които ще обзаведат със стол трапезен своите бутикови кафета и ресторанти или салоните на хотелите си предлагаме солидна отстъпка.

  Размери
  Запитване