Описание
  Average: 4.5 (8 votes)

  Удобен стол за универсално обзавеждане

  Правилната стойка е от огромно значение, но удобството по време на хранене е особено важно. Предлагаме на вниманието ви, удобен стол, произведен от фабрика „Еврика”, който впечатлява с класически изчистен дизайн, висока облегалка и изключителна функционалност.

  Ненатрапчивата му елегантност деликатно внася стил във всяко помещение. Стабилната му конструкция гарантира здравина и ползване на дълги години. Изработва се от бук, череша или дъб, по поръчка на клиента и е с размери 1000/500/600.

  Въпреки усещането за солидност, който внушава, този удобен стол е изключително лек и е сред универсалните модели наше производство. Може да го използвате в интериора на всяка стая в дома ви, където само ще допринесе за стилното обзавеждане. Пасва идеално за интериори модерен или класически тип.

  Мнозина почитатели на обзавеждане тип „кънтри” или „прованс” го предпочитат, защото е произведен от естествени материали, има ненатрапчива красота и въпреки изключителната простота на дизайна е луксозна изработка. Освен това е с мека седалка и облегалка, които осигуряват комфорт по време на хранене, а също така гарантират правилна стойка, за по-добро храносмилане.

  В зависимост от общата концепция, заложена във вътрешния дизайн, може да изберете произволен цвят на дървените части. Богатството от колорит на производството ни може да бъде оценено в менюто "Цветове", където да изберете подходящия за вас нюанс. Пак в специализираното меню на страницата ни ще намерите решение на въпроса — На дамаска ли да се спра или на кожа? Нашият съвет е следният — за модерен интериор заложете на едноцветна тапицерия или кожа, а за класически — флорални мотиви и син, червен или жълт цвят. Цветът и видът на тапицерията, или ще придадат допълнителна тежест на продукта, или ще го превърнат в деликатно украшение за обзавеждането.

  Съвременните трапезарии залагат на този вариант удобен стол, защото в тях се акцентира върху контраста между светли стени — тъмно обзавеждане. Това е така, но имайте предвид, че строгият шик на модела е непреходен, за разлика от модните течения във вътрешния дизайн. Класическата изработка ще издържи на изпитанието на времето, затова и собствениците на хотели и ресторанти могат да заложат на него в обзавеждането на помещенията си.

  За тях и за всички останали, които поръчат количества от този удобен стол, мебелна фабрика „Еврика” предлага отлична отстъпка, наред с гаранцията си за високо качество.

  Размери
  Запитване