Описание
  Average: 4.8 (3 votes)

  Стол за трапезария, в която всяка домакиня ще се чувства в изискан салон

  Този модел стол за трапезария е подходящ не само за класическия салон, но и за модерния дом. Деликатната изработка и изящните линии на предлагания стол за трапезария доказват таланта на мебелните дизайнери на фабрика „Еврика”.

  Посоченият продукт е с изключително високо качество и стабилност, както и останалите мебели от каталога. Той обаче се отличава с фина конструкция, лекота и чар, които го правят подходящ не само помещението, където се събира семейството, но и за кухнята, всекидневната и дори в спалнята, през дамската тоалетка. С подобен екземпляр би се гордяла всяка притежателка на изискан салон в миналото или днес. Порядките са различни, но елегантността е непреходно понятие. Може би това е причината и до днес това да е най-продавания артикул в каталога ни.

  Този стол за трапезария е основна част от комплект "Орхидея". Моделът се изработва от бук, череша или дъб. Дървесината, която се използва в производството, е само от най-високо качество и гарантира стабилност и трайност на продукта.

  Цветът на дървените части трябва да отговаря на общата ви визия за интериора. Предлагаме разнообразие от колорит, от който ще изберете подходящия нюанс. Може да добиете обща представа в менюто "Цветове" на фирмения ни сайт. Пак там ще намерите идеалния десен или цвят на дамаската или кожата, с която да тапицираме модела.

  На каквато и комбинация да се спрете, резултатът ще бъде едно ефектно обзавеждане, което да придава изискан стил и усещане за лекота в помещението. Ако смятате, че е необходимо да внесете повече тежест в интериора, но сте оценили качествата на този стол за трапезария, имаме идеалното решение за вас. Моделът се предлага и с подлакътници. Този вариант е в каталога ни с Реф. 1065.

  Независимо от избора ви, ще се сдобиете с красиво бижу, което е оценено отхиляди у нас и в чужбина. Моделът вписва се непринудено и подсилва красотата на всички помещения, издържани в класически стил. За обзавеждане на ресторант или хотел, могат да разчитате на мебелна фабрика „Еврика”.Наред с изключително качество и приемливи цени, предлагаме солидна отстъпка при поръчка на определени количества.

  Размери
  Запитване