Описание
  Average: 4 (14 votes)

  Трапезен стол с класическа форма и луксозна изработка

  За ценителите на луксозната мебел, безкомпромисното качество и традиционната изработка, предлагаме образец трапезен стол с марка „Еврика” с кожена тапицерия. Ние се гордеем, че това е сред най-продаваните. Този прекрасен екземпляр може да бъде разположен не само в трапезария с модерен дизайн, но и в помещения, като кабинети, заседателни зали и други.

  Още с първото впечатление клиентите ни са сигурни, че избирайки него, получават удобно обзавеждане и качество от най-висок клас.

  Мебелната ни фабрика залага на модерни технологии и използва висококачествена дървесина. Моделът трапезен стол може да се изработи от бук, орех или череша–по поръчка на клиента. Конструкцията му е стабилна и гарантира комфорт.

  Заложените размери на този трапезен стол в каталога ни са: 1010/ 570/ 615. Той се радва на изключителна популярност в страната и успешно се конкурира на международния пазар.

  Сред преимуществата на предлагания трапезен стол е класическата конструкция, фини линии и изчистена визия. Оценява се високо от хора, които държат на удобството и на високото качество, без да парадират с тях.

  Този модел трапезен стол се предлага в комбинация не само с кожена тапицерия, но и с дамаска. От менюто можете да изберете подходящата тъкан за вашия интериор.

  Солидният му външен вид го прави изключително подходящ за трапезарии с класически интериор. Стои изключително достолепно в просторни помещения и внушава респект и стил в кабинети.

  Моделът внушава просперитет и в този вариант. Допълнителна елегантност и впечатление бихте направили обаче и ако поръчате този трапезен стол с подлакътници. Най-ясна представа може да добиете на сайта ни–моделът с подлакътници е Реф. 1063.

  Ако ви е допаднала визията на този трапезен стол, предприятието ни ще ви предложи свобода при избора на цветова гама както за дървените части на модела, така и за тапицерията. Видът и нюансът на елементите може да изберете и заявите от специализираните менюта на фирмения ни сайт.

  Хотелите и ресторантите, които поддържат реномето си на места за престижна клиентела, само биха подчертали луксозната обстановка като ги използват в обзавеждането си. За тях и всички останали собственици на обществени заведения предлагаме конкурентна отстъпка при заявка на количества при поръчката на трапезен стол.

  Размери
  Запитване