Описание
  Average: 3.7 (9 votes)

  Стол с подлакътник–фино и елегантно дизайнерско решение

  Предлагаме на вниманието ви модел стол с подлакътник, вдъхновен от интериора в старите аристократични домове. Ако тъгувате по изгубения блясък на ретро стила, това е вашата мебел. освен това гарантира комфорта и елегантността в обзавеждането. Мебелна фабрика „Еврика” може лесно да задоволи това изискване. Едновременно с това обаче се предлага допълнителен бонус под формата на луксозна изработка и уникален дизайн.

  Моделът, който представяме на вашето внимание, се произвежда в размери 900/620/550. За да го изработим, залагаме на традиционни естествени материали и дървесина по ваш избор - бук, череша или дъб. Столът с подлакътници отговаря на всички изисквания за качество и екологичност, конкурентни на родното производство и това на европейските мебелни къщи. Изработва се с щадящи дървесината материали и съвременни технологии.

  Цветът на дървените части може и трябва да е съобразен с планираната визия на цялото обзавеждане, част, от което ще стане нашият стол с подлакътник. Можете да изберете от менюто "Цветове" на сайта като едновременно с това ще решите от каква точно тапицерия на седалката и облегалката се нуждаете. Красива дамаска или кожа може да изберете от менюто на сайта. Ако предпочитате ретро излъчване, заложете на модел с бежова дамаска, или дамаска с класически форми в червено, жълто и зелено. За тези от вас, които искат да му придадат модерно излъчване–заложете на кожена тапицерия.

  Крайният резултат ще е комфортна мебел, изпълнена с нежни линии и артистични извивки. За тези, които биха предпочели този във вариант, но без подлакътници–могат да го поръчат. За да добиете визуална представа, разгледайте артикул (Реф. 1074).

  И двата варианта са подходящи за трапезариите на домове, но и за хотели, ресторанти и други обществени помещения. Моделът с подлакътници създава допълнителна визуална тежест и стил. Той се слави със здравина, лекота и функционалност. Стандартната му конструкция и висока облегалка в съчетание с лаково покритие, който акцентира на детайлите, провокират усещане за непринуден шик и комфорт.

  Клиентите ни, които планират обзавеждане на ресторанти или хотели с голям брой посетители, могат да разчитат на отзивчивост при работата с „Еврика”. Ние предлагаме луксозно производство на приемлива цена. Освен това сме готови да направим добра отстъпка при поръчка на количества, ако изборът за вашето обзавеждане е моделът стол с подлакътници.

  Размери
  Запитване