Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Красив дървен стол за класическо обзавеждане

  Този модел е изключителен дървен стол на цена, достъпна за всеки ценител на артистичния дизайн. Съчетаващ в себе си класическия испански дизайн и модерната технология, моделът е подходящ, за домове с класически интериор, както и за обществени сгради като ресторанти, кафенета или луксозни барове, решени в ретро дизайн.

  Хората, които държат на прецизната изработка, аристократичното усещане и качеството, не могат да останат безучастни пред предимствата на този дървен стол. Благодарение на него домът им ще придобие тежест и стил, както и ще се гордеете с изящен вътрешен дизайн на приемлива цена.

  Какви са предимствата на дървен стол (реф 1050)?

  Този модел дървен стол е с достъпна цена, както и с елегантен дизайн. В комбинация с подходящата дамаска, можете да превърнете трапезарията си в част от провинциално имение, модерен апартамент, или аристократична къща в центъра на града. Въпреки класическия модел, с правилното комбиниране на цветовете на дървената мебел и тапицерията, ще получите съвършената модерна мебел.

  Моделът се характеризира със симетрични прави линии, много фина резба по крачетата и красиви детайли на високата облегалка. Този модел дървен стол прави впечатление с изящество и красота, но не натрапва присъствие и би бил чудесен елемент в обзавеждане–класически стил.

  Не можем да не отбележим, че моделът е изработен в духа на работата на старите български майстори на мебели, но със съвременни техники и суровини от високо качество. Освен това е напълно безопасен. За разлика от моделите от ПДЧ или MDF, за които се използват бои и лакове със съмнително качество, тук всички използвани материали са екосъобразни и щадящи дървото и околната среда.

  В каталога ни моделът дървен стол се предлага в размери - 1000/ 480/ 500. Конструкцията му е замислена и създадена така, че да даде усещане за сигурност и удобство. Изработва се от най-качествената дървесина — бук, дъб и череша. Материалът осигурява дългогодишно ползване и се нуждае от съвсем лека поддръжка, за да остарее красиво. Цветът на дамаската и дървените части на продукта зависят изцяло от вкуса ви. Може да направите своя избор в многообразието, което ще срещнете в специализираните секции на сайта ни.

  Размери
  Запитване