Описание
  Average: 4.8 (4 votes)

  Нетипичният стол България за хора с типично артистичен вкус

  В разнообразния каталог с образци луксозно производство на мебелна фабрика „Еврика”, стол България прави особено впечатление на клиентите ни. Той носи всички типични характеристики на модел стол от типичен градски дом от края на 19-ти век, но също така изглежда и модерен, и актуален и днес, благодарение на реновирания си дизайн и форма.

  Ако изпитвате носталгия по ретрото и или искате да вдъхнете лек акцент на носталгия в дома, можете да го направите, използвайки стол България.

  Красотата на този модел е в артистичния дизайн. Смелите линии на облегалката внушават нестандартна елегантност, макар да са върху класическа основа. Оригиналната визия на стол България се оценява най-вече от хора, които предпочитат неконвенционалното обзавеждане, макар да се стремят към продукти от естествени материали.

  Моделът се произвежда от бук, дъб или череша–в зависимост от вашите предпочитания и по поръчка на клиента. Размерите му по каталог са 930/ 480/ 530, но може да се изработи и с размери на клиента, като купувача има свободата да избира цвета на дървените части и тапицерията от менютата най-отгоре на фирмения сайт.

  Подборът на десена и нюанса по принцип са обвързани с цялостното решение за обзавеждане на помещението, където ще се постави стол България. Въпреки изчистените си линии, които не са утежнени от излишна украса, те стават своеобразен център, около който да се нареди цялостната композиция на стаята.

  Универсалността е един от белезите на производство с марка „Еврика”. Този продукт не се отличава с по-малка функционалност от събратята си. Спокойно може да съчетаете кухненското обзавеждане с него, трапезарията, гостната, но и помещения за обществено ползване.

  Безброй клиенти на мебелната фабрика са избрали точно стол „България” за своите уютни бистра и крайбрежни заведения. Моделът „лежи” добра на тераси и веранди, а по-смелите от потребителите ще внесат индивидуален чар в приемната на офиса си или на заседателната зала.

  Независимо от позиционирането на продукта и вида на дървесината, от която ще го произведем, гарантираме за лекота и дългогодишно ползване. Семплото решение никога няма да бъде демоде. Времето, в което го използвате просто ще добави патина върху стол „България”.

  Тези, които ще оформят ресторантското си или хотелско обзавеждане с него, получават специален бонус от нас–добра отстъпка при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване