Описание
  Average: 4.4 (6 votes)

  Стол за кухня със строг, но елегантен дизайн

  Да намерите удобен и практичен стол за кухня на достъпна цена, винаги е предизвикателство. Но в каталога на мебелна фабрика „Еврика” клиентите с разнообразен вкус и възможности могат да намерят идеалното за тях обзавеждане. Независимо от планирания стил на дома, най-простият начин да го обзаведем, е да подберем надеждни, приятни за окото и неангажиращи с украса мебели.

  Проблемът идва, когато трябва да направим компромис с качеството или цената.

  При нас няма нужда да се тревожите за това. Предлагаме ви модел стол за кухня на достъпна цена (Реф. 1048), който е изработен изцяло от масивна дървесина и тапициран с висококачествена дамаска.

  Моделът е особено подходящ за обзавеждането на кухня, особено когато не желаете да създавате отделна трапезария. Столът е с лека конструкция, висококачествени облегалка и седалка, а също и с тапицерия. Продуктът се предлага в различни цветове на дамаската, а по желание на клиентите, предлагаме и кожена тапицерия.

  Показаният образец е с плътна облегалка, класическа основа и изчистен дизайн. Материалът, от който се произвежда, е по избор на клиента – бук, череша или дъб. Богатата палитра на цветовете, в които да боядисаме дървените части на стола за кухня, улеснява потребителите ни. Орех, махагон, златен дъб или друг цвят – решавате само вие.

  Опростената конструкция разчита на естетичен ефект заради плавните и елегантни линии, а също и заради избора на тапицерия. Видът и цветът й също се прави по поръчка на клиента, предварително избран от менюто на фирмения сайт.

  Столът за кухня на „Еврика” е изключително функционален и практичен. Той е здрав, удобен, лек – идеална комбинация, срещу обоснована цена. Той предлага на домакините и гостите на дома изключителен комфорт на масата, но не ангажира вниманието с претрупана украса.

  Моделът се предлага каталога ни с размери 950/ 480/ 550 – конструкцията е изчислена така, че наред с елегантна визия да предлага здравина и устойчивост във времето.

  Ненатрапчивата красота на този стол за кухня на практика го прави универсален. Семеен тип ресторанти и хотели могат смело да заложат на него, предвид изчистеният му външен вид, удобството и простотата на поддръжката му.

  На тях предлагаме изключителна оферта. Нашият стол за кухня не само има конкурентна цена на пазара, но и сме се погрижили за прилична отстъпка при покупката на количества.

  Размери
  Запитване