Описание
  Average: 4.5 (3 votes)

  Стол за трапезария с аристократична визия

  Вдъхновени от испанския колониален стил, ви предлагаме един класически модел стол за трапезария, който ще зарадва всички ценители на класическия дизайн. Модел за стол (Реф. 1047) с тапицирана облегалка и седалка, който ще задоволи изискванията дори на най-взискателните ни клиенти. Ценителите на аристократичното обзавеждане и отминалите епохи ще останат очаровани от нашия масивен стол за трапезария. Моделът съчетава в себе си красива изработка, стабилна конструкция и ретро — дизайн, което го прави подходящ, както за трапезария в колониален стил, така и за рустикален интериор, или за дом в средиземноморски стил. Ценителите на луксозната мебел припознават като идеален този вид артикул от мебелна фабрика „Еврика”.

  Предлагания стол за трапезария е уникален модел, изработен от масив — бук, череша или дъб в цвят „светъл орех“. Има класическа форма, но се отличава със стилна украса, деликатна, ненатрапчива резба, умело съчетана с артистичното решение за крачетата.

  Предлаганият модел се с размери 980/490/550, но цветът на конструкцията, както и тапицерията се изработват изцяло по ваш избор. Столът за трапезария идеално ще се впише в общия план за вътрешен дизайн, а от менюто на сайта, можете да подберете най-подходящия за вас дизайн.

  Важно е да знаете, че внушението за аристократичност и тежест на модела, ще се подчертае най-добре с плюшена дамаска. Този модел приляга изключително на интериори в пищен, бароков стил. Използвайте свободата си на избор, за да подсилите ефекта. Така поставяте основата на изключително елегантно обзавеждане, което ще говори само по себе си за високия вкус на домакина и изискванията му.

  Независимо от това, дали предназначението на стола е за трапезария, или за хола на дома ви, той ще внесе изключителна тържественост в атмосферата. Времето и модните течения няма да ви попречат да му се радвате. Продукцията на „Еврика” е устойчива на използване, като междувременно добавя ретро ефект.

  Поддръжката на продукта изисква елементарни усилия, затова е подходяща не само за жилища, но и за заведения от обществен тип. Мнозина собственици на елегантни хотели са предпочели точно този образец, за да създадат за гостите си атмосфера в испански салон от началото на миналия век. Ако и вие планирате подобен мащабен проект, ще ви предложим отлична отстъпка при поръчката на количества от този стол за трапезария.

  Размери
  Запитване