Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Детски стол от най-високо качество

  Социалният живот не е привилегия само на възрастните. Срещите с приятелчетата и съвременните нужди в детските заведения — градини и ясли изисква винаги да имате под ръка детски стол.

  Възпитанието и усещане за качество започват от най-ранна възраст. Всеки родител би предпочел детето му да расте в здравословна среда, в красива и безопасна обстановка. Затова от мебелна фабрика „Еврика” сме подходили със специално внимание към най-малките и сме създали красив и модерен детски стол, подходящ за малчуганите. В него децата не само ще се чувстват удобно, но също така ще имат възможност и да седят правилно, а добрата стойка е от голямо значение за малките.

  Това е един от най-предпочитаните модели на фабрика „Еврика“. Изработваме го от качествена дървесина като бук, череша или дъб. При производството залагаме само на екологично чисти и безопасни техники за обработка. Така гарантираме здравето на най-малките ни клиенти не само със стабилна конструкция и овални форми, но и с качествен дизайн.

  Размерът на детския стол се съобразява с възрастта на малкия му стопанин. Произвеждаме ги в размери: 580/330/310; 670/370/350; 750/440/410. Така гарантираме комфорта им във възраст от детска ясла до първите години на училище.

  За да подхождат на интериора у дома или за да се отличават от връстниците си в градината, може да изберете произволен цвят от богатата палитра, която предлагаме. По желание на клиентите, детският стол може да се тапицира с мека седалка и облегалка, за по-голямо удобство на детето. От менюто "Цветове" на фирмения ни сайт, имате възможност да изберете най-атрактивния цвят, а също така и да решите, дали предпочитате дамаска или кожена тапицерия. За по-голям комфорт може да изберете и специален финиш, който да защити продукта при използване извън дома, или да го направи уникален.

  Освен за вкъщи, този модел детски стол е изключително подходящ и за детски центрове. С тапицерия можете да го използвате във всеки детски център—детска градина, парти център за деца, детски кът в търговски център или други.

  Този модел се радва на дългогодишен радушен прием и в чужбина. Клиентите ни от Швейцария например са сред почитателите му, впечатлени от неговата здравина и удобство.

  Клиентите, които планират обзавеждане на места като детски парти — центрове или частни детски градини, могат да разчитат на нас за прилична отстъпка при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване