Описание
  Average: 4.2 (12 votes)

  Стол за хранене с артистичен дизайн, подходящ за класически интериор

  Обзавеждането за трапезарията се нуждае от специално внимание. В него домакинята влага цялата любов към дома и семейство си, като внася и подчертава своето усещане за красота и уют—от цвета на интериора до стола за хранене.

  В производството на мебелна фабрика „Еврика” нито един продукт не прави компромиси, нито с качеството, нито с ефектния външен вид. Специално място в каталога ни, заема артикулът стол „Испания”, който сме кръстили така като комплимент към постоянните ни клиенти от южната страна.

  Този модел стол за хранене впечатлява от пръв поглед—плавни, извити форми, нестандартна украса, акцентиране върху детайлите. Едновременно с това си личи луксозната изработка и надеждността на продукта.

  При производството му се залага изключително на висококачествена дървесина. Изработва се от бук, череша или дъб като техниките на обработка гарантират якостта на изделието, но и щадят основния материал. Лаковото покритие подсилва естетическия ефект на украсата и внушава усещането, че притежавате мебел с история.

  Моделът е особено подходящ за трапезарии в класически стил, но се съчетава също толкова успешно и с мебелите във всекидневната. Искате специално кътче за отдих край камината, а нямате място за кресла? Испанският модел стол за хранене в комбинация с малка масичка, перфектно ще изпълни тази роля. Дори да не желаете да създавате трапезен кът у дома.

  Защо да го изберете?

  На първо място, защото е удобен. Този модел стол за хранене се произвежда по поръчка и се предлага в размери: 900/550/450, които са идеални за спокойно седене на масата.

  Артистичният дизайн на продукта не го прави по-малко годен за дългогодишно полазване. Той е колкото красив, толкова и удобен. Избират го хора, които ценят изящността и елегантността в мебелировката. Подхожда на ретро интериор като едновременно с това е сигурно, че обзавеждането никога няма да излезе от мода.

  Стол за хранене „Испания” приляга идеално на красиви и просторни трапезарии, но има място и в домовете със съвременен интериор. Той пести ценно място като добавя елегантност и висока класа. Може да го откриете също така и в салоните на хотели и ресторанти с изискана клиентела.

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага един от най-атрактивните си модели със солидна отстъпка при поръчката на количества стол за хранене.

  Размери
  Запитване