Описание
  Average: 4.5 (3 votes)

  Стол от дъб с нестандартна украса

  Предлагаме на вниманието ви изключителен модел стол от дъб, който успешно се съчетава с всеки интериор. Класически стол с висока облегалка и нестандартна украса. Любителите на масивна дървесина и луксозните мебели оценяват високо този модел, произведен от мебелна фабрика „Еврика”. Моделът се отличава сред многообразието ни от продукти с нестандартна декорация и традиционна основа.

  Съчетанието на здравина, луксозна изработка и въображение е родило единствен по рода си продукт, подходящ за помещения с елегантен интериор и собственици с провокативен вкус. Можете да го използвате не само за обзавеждане на трапезария, но и за кабинет или дори за конферентна зала.

  Въпреки че основно произвеждаме този модел стол от дъб, той може да бъде произведен и от череша и бук, според предпочитанията на клиентите. При всички случаи залагаме на съвременни технологии, които щадят дървесината и гарантират дълготрайност на изделието.

  Моделът се произвежда по поръчка, като размерите му по каталог са 1000/450/450. За да можете да се похвалите със свой почерк и отношение към изработката му, сме дали възможност на клиентите си да изберат цветовете на тапицерията и дървените части на предлагания стол от дъб. В зависимост от визията и атмосферата, които искате да постигнете, може да избирате сред богата гама от цветове и дамаски—кралско червено — SOFIA C1 — Col. 7 за класическа трапезария, зелено- VERSALLES-C1 Col. 5 за делови срещи и прасковено — SOFIA C2 — Col. 6 за всекидневна. Ако искате модел за кабинет, може да използвате кожена тапицерия. Подходящите цветове, може изберете от менюто „Кожа“ на сайта.

  Ако искате да внесете строга елегантност и класа в помещението, ви съветваме да изберете (еко) кожа. Плюшената тапицерия подхожда идеално за аристократичен интериор като барока.

  Щадящото лаково покритие подчертава естествения рисунък на дървесината. Натуралната красота на модела се подчертава от контраста на металния обков и симетричната резба. Столът е с височина 1000 см, за да гарантира удобство. По тази причина клиентите ни се спират на този модел стол от дъб, не само когато планират да обзаведат луксозните си трапезарии, но и за изискани ресторанти и хотели.

  За да се сдобиете с луксозно обзавеждане невинаги е поносима за бюджета задача. От мебелна фабрика „Еврика” правим достъпни и най-скъпите ни продукти като предлагаме прилична отстъпка за клиенти, които поръчват количества от предлагания продукт.

  Размери
  Запитване