Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Стол от бук с ненатрапчива украса и гарантиран комфорт

  Този модел стол бук е перфектен за всяка трапезария. Ценителите на фините детайли и луксозната изработка, които не искат да изтъкват високия си стандарт на живот, могат да намерят при нас идеалните мебели за обзавеждане на дома си. Предлагаме ви пълен комплект мебели за създаването на интериора на вашите мечти. А ако искате да освежите само част от дома си, можете да започнете с трапезарията и моделът стол бук от мебелна фабрика „Еврика”.

  Нашето предприятие се гордее с производство, което съчетава комфорт, елегантност и дава гаранция за качество. Стол бук е един от най-популярните модели, изработен от висококачествена дървесина, с елегантен дизайн, което го прави перфектен за всеки дом. Функционалността на продукта си личи при избора му в интериора на безброй частни домове, ресторанти и хотели на наши клиенти.

  Основните причини да го предпочетат сред многообразието от предлагане на пазара е здравата конструкция, класически външен вид и резба в традициите на родното мебелно производство.

  Столът от бук се изработва само от най-качествена дървесина на бук, но може да се произведе, според предпочитанията на клиентите ни, и от череша, или дъб. Повърхността на конструкцията е защитена от надеждно лаково покритие, който подчертава формите и извивките на продукта.

  За да си гарантирате различно от стандартното обзавеждане, може да внесете своя почерк като се спрете на различна тапицерия за седалката. Тя може се изработи от еко кожа, кожа и текстил. Десенът и цветът изберете от меню "Дамаски" или "Кожи". Цветът на дървените части винаги е в унисон с цялостната представа за вътрешния дизайн. Той също се избира в специализирано меню на сайта. В зависимост от интериора в помещението, можете да заложите на кралско синя дамаска - модел ANA C2 - Col. 2, или по-модерен и неокласически дизайн, избирайки тъмна естествена кожа - Soft Col. 250 TESTA DI MORO

  Стол бук се изработва със стандартни размери - 900/450 /450. Ако желаете да внесете нотка тежест в интериора, може да поръчате модела и с подлакътници (Реф. 1007). Посетителите на дома (хотела или ресторанта) ви ще останат възхитени от елегантна атмосфера, в която да се чувстват специални гости. За клиенти, които поръчват количества от стол бук, предлагаме солидна отстъпка.

  Размери
  Запитване