Описание
  Average: 4.7 (4 votes)

  Посетителски стол с класически дизайн

  Посетителски стол, изработен от висококачествената дървесина на бук, череша или дъб в мебелна фабрика „Еврика” е чудесен избор за хора, които ценят традиционния дизайн.

  Моделът е особено подходящ за елегантни офис — помещения, където не залагат на бездушния интериор от пластмаса, стъкло и метал, а се нуждаят от елегантни мебели от естествени материали и живи цветове. Модерните продукти изглеждат атрактивни, но нашият модел посетителски стол подобрява работния климат и създава усещане за непринуденост и уют на посетителите и клиентите.

  Освен това мебелна фабрика „Еврика“ предлага на клиентите си красиви класически форми, стабилна конструкция и висококачествена изработка. Дизайнът е традиционен, но всеки с опит ще ви каже, че класиката никога не е старомодна. Стандартните размери, в които предлагаме продукта са 870/440/450 като сме дали възможност за избор на богато разнообразие от дамаски и кожи за тапицерията. Десенът и видът на материала може да подберете от съответното меню на сайта. Същото се отнася и за цвета на дървените части на посетителския стол.

  Независимо от комбинацията, на която ще се спрете, резултатът винаги ще е елегантна мебел, която да подсили уютната атмосфера и ненатрапчиво радва окото. Освен това моделът може да бъде изработен с декоративни елементи по желание на клиента и така ще се сдобиете с истински уникат.

  Моделът посетителски стол (Реф 1026) е с толкова универсален дизайн, че е подходящ не само за заседателната зала, а дори за обзавеждането на други обществени сгради. Собствениците на заведения, например, също го предпочитат при обзавеждане на лятна тераса или градина. Тази мебел е подходяща и за чакалня пред лекарски кабинет или за чакалня в обществена сграда. Вашите посетители със сигурност ще се чувстват спокойни в подобен непринуден интериор, а мебелите ще ви служат дълго време, тъй като изискват минимални усилия по почистването и поддръжката.

  Пак по същата причина, можете да се възползвате от предимствата на посетителския стол дори у дома—и не става въпрос само за тези, които имат работен кабинет в жилището. Изчистеният дизайн подхожда на всеки дом, в който се акцентира на уюта и пространството.

  На хората, които залагат на модела посетителски стол за по-големи помещения, или конференции, предлагаме солидна отстъпка за поръчани количества.

  Размери
  Запитване