Описание
  Average: 4.7 (5 votes)

  Стол венге за ценители на класиката

  В луксозната колекция от образци, които произвежда мебелна фабрика „Еврика”, пръв сред равни може да се нарече моделът стол венге. Този модел не е просто за хора с изискан вкус и високи претенции. Позволяват си го хора, които настояват да са обградени от най-високо качество в дома и работата. За тях нашите дизайнери и хора от производството са създали изящен екземпляр от тази рядка и особено ценна тропическа дървесина.

  Дървесината, от която се изработва стол венге с марка „Еврика”, е подложена на деликатна обработка и е покрита с висококачествено лаково покритие. Резултатът е класическа и елегантна конструкция със стандарти размери 940/480/450.

  Познавачите никога няма да се подведат по традиционния дизайн, а ще забележат очевидното качество и здравина на обработката. Формата на стол венге гарантира комфорт и подхожда на интериори от всеки тип.

  Цветовете на дамаската и този на дървените части на продукта може да подберете в специализираните менюта, които са разположени отгоре на сайта ни. Нашата препоръка е да не залитате към многообразния колорит, а да заложите на естествения чар на дървото. Стол венге стои най-атрактивно в нюанс, максимално издържан в гамата „венге”.

  Макар луксозната изработка да прави естествена препратка към класическия интериор, вътрешните дизайнери си имат правило: Мебелите от тази рядка и ценна дървесина са подходящи най-вече за съвременен и ултрамодерен интериор.

  В последните няколко години специалистите разчитат на контраста на благородния тъмен оттенък на модела стол венге и останалата част от интериора, която комбинира тъмни мебели и светли стени. Атмосферата на подобен дом внушава покой и хармония, в дисонанс със забързания и изнервен начин на живот, с който се примиряваме. Освен това моделът е изключително качествен и елегантен и се вписва перфектно в интериора не само на луксозните къщи, но и на елегантните апартаменти.

  Ако ви предстои подобна стъпка, в мебелна фабрика „Еврика” ще получите стилен продукт, с който малцина от познатите ви могат да се похвалят. Стол венге е рядкост дори за пристрастените към лукса. Ако искате да придадете висока класа не само на дома, но и във фирмата (или дори ресторанта), пак при нас ще получите изключително съдействие и атрактивна оферта. При поръчка на количества стол венге, фирмата предлага отстъпка, която ще ви спечели за наш дългогодишен клиент.

  Размери
  Запитване