Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Елегантен стол за заведения с гаранция за стабилност и дълго ползване

  Един от най-здравите и стабилни модели от производствения каталог на мебелна фабрика „Еврика” е елегантният ни стол за заведения. Продуктът не залага на претрупана украса, а внушава стил и елегантност чрез семплите си форми и стандартна конструкция. Моделът е перфектен за пъбове, барове решени в рустик или кънтри стил, както и за модерни заведения, залагащи на чистия чар на дървото.

  Предвид предназначението си се произвежда с висока облегалка, която осигурява комфорт на госта, избрал ресторанта, където да прекара приятни часове на питие. Моделът се предлага с размери 1140/480/440 и се изработва по поръчка от най-висококачествена дървесина - бук, череша или дъб.

  Опростената конструкция не търпи компромиси в качеството. Изборът на този модел ресторантски стол гарантира, че сте заложили на луксозна изработка и спазване на всички екологични норми на производството. Семплият му външен вид не трябва да ви подвежда. Моделът е изработен от висококачествена дървесина като бук, дъб, череша–масив, на който залагат, както в класическия, така и в модерния интериор.

  Клиентите на фабрика „Еврика” го предпочитат, защото е с чисти линии и красива форма, без да ангажира останалата част на интериора със специфична орнаментика. Напротив, за да отговаря на цялостната визия на вътрешния дизайн, потребителите могат да избират от практически неограничена гама от цветове и материал за дамаска. В менютата "Цветове", "Дамаски" или "Кожи", на фирмения сайт може да изберете тези, които отговарят на концепцията и стила на обзавеждане на вашето заведение.

  Собствениците на големи комплекси, могат да разчитат на добро сътрудничество с нас. При поръчка на количества, предлагаме отлична отстъпка.

  Този стол за заведение напълно ще задоволи очакванията ви не само за красота и изисканост, но ще ви служи и дълго време, устоявайки на редица вредни фактори, които често се оказват пагубни за мебелите от MDF или ПДЧ.

  Познавачите ще оценят предимствата на опростената конструкция и красивите форми на модела и за дома си. Продуктите на предприятието ни са универсални, а столът за заведения не прави изключение. Вашето заведение само би спечелило, ако обогатите интериора си с него, независимо от големина на помещението, за което сте го предвидили. Независимо дали става въпрос за бар, ресторант, или кафене–функционалността и модерната форма са блестящо допълнение на вътрешния дизайн.

  Размери
  Запитване