Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Дървен стол с класическа конструкция

  Ако искате да обзаведете ресторанта си с луксозни дървени мебели от естествена дървесина, мебелна фабрика „Еврика” предлага уникален дървен стол, подходящ както за ресторанти, така и за хотели или нощни клубове. Хората, които не търпят компромиси в качеството на живота си до най-дребните детайли, няма да останат безразлични пред семплата изисканост на модела, съчетал в себе си класическа конструкция, очевидна здравина и красота, най-забележима в детайлите.

  Представяме на вниманието ви елегантен стол от дърво, с изчистен дизайн и фини декоративни елементи. Предните крака са струговани, а облегалката е с изящна декорация, която омекотява линията на модела.

  Мебелните дизайнери на предприятието ни са заложили на внушението за стабилност, вместо на орнаменти и излишък от резба. Естетиката е постигната само чрез фина украса на върха на облегалката и оформяне на крачетата на дървения стол. Съчетанието на простота във външния вид и високо качество на изработката го прави идеален и за домове с класическо обзавеждане, и за заведения, които залагат на по-артистични интериори като „кънтри” или „прованс”.

  Няма да сгрешите, независимо дали изберете за дома или офиса си този продукт. Простата красота на образеца, очевидно луксозната му изработка и здравина са идеални за заседателната зала на всяка фирма с история, или да посрещнат гостите в кабинета на управителя. Мнозина от нашите клиенти залагат на този модел и в обзавеждането на своя ресторант или хотел. Тази мебел има и друго предимство — поддържа се лесно, устойчива е на увреждания и бързо може да бъде пребоядисана, или тапицирана, в случай че след време решите, че искате да освежите интериора.

  Моделът се произвежда с най-съвременни технологии в дървообработването. В процеса на работа се залага само на най-качествена дървесина, която ще устои на изпитанията на времето, промените в средата и използването. Артикулът се произвежда с мисълта да служи с години, а остаряването му да става красиво и да подчертава стилния релеф на изработка.

  Заложените размери в каталога на „Еврика” за този дървен стол са 920/410/450, като моделът се изработва в разновидност от бук, череша или дъб. Клиентите, които се спрат на него, ще получат модел, произведен по поръчка в цвят на дървените части и десен на тапицерията по техен вкус. Видът им може да изберете в съответните менюта на сайта на предприятието. Поръчката на количество при нас се поощрява със солидни отстъпки върху цената на бройките дървен стол.

  Размери
  Запитване