Описание
  Average: 3.8 (4 votes)

  Стол от дърво с фина конструкция и артистичен дизайн

  Да избереш стол от дърво за новия си дом е приятно предизвикателство, което може да бъде максимално улеснено с избор от богатия каталог на фабрика „Еврика”. Нашите мебели се отличават с красота, елегантност и изключителна практичност. Гордеем се с производство, съчетало дългогодишен опит, работа с материали от най-висок клас и съвременни технологии.

  Специално място в каталога ни заема един специален модел стол от дърво, който се отличава с фина конструкция и артистичен дизайн. Както всички останали наши продукти той ще служи дълго на своите собственици като времето не само няма да заличи красотата му, но и ще придаде „история” на външния му вид.

  Моделът се изработва по поръчка, като размерите му по каталог са: 880/440/420. Отличава се с деликатност, нежни извивки и фина украса. В производството са обърнали внимание на всеки детайл, деликатно подчертан от висококачествен лак.

  Изработваме го от качествена дървесина, а клиентите ни могат да избират материал от бук, череша или дъб. Цветовата гама, с която работи фабрика „Еврика” е богата. Може да направите заявката си за цвета на столовете в специалното меню в горната част на сайта ни.

  Няма да ви съветваме да ограничите приложението на този стол от дърво само в кухнята, например. Той е универсален не само защото е много комфортен и не би „откраднал” скъпоценно място във вашия апартамент — ново строителство.

  Луксозният му външен вид го прави подходящ не само за хола в дома и трапезарията. Мнозина наши клиенти — собственици на хотели и ресторанти, са го избрали за своите гости. Кафенетата с ретро стил и изящен интериор, които залагат на романтиката, също могат да се възползват от този модел. Външният му вид е не просто атрактивен, но и приластява с усещане за уют. Клиентите на подобно заведение просто биха се чувствали като специални гости, а не консуматори в подобна обстановка.

  Фабрика „Еврика” предлага на собствениците на заведения, както и на всички клиенти, направили големи поръчки, солидна отстъпка, за да си позволят това безкомпромисно качество, без да утежняват бюджета си за вътрешен дизайн. Това е един от най-продаваните модели на фирмата и е предпочитан, както за дома, така и за обществени заведения.

  Размери
  Запитване