Описание
  Average: 3.6 (3 votes)

  Ако планирате да поръчате за дома си атрактивно обзавеждане, което да подчертае вашата индивидуалност и афинитет към красивите мебели, богатият каталог на фабрика „Еврика” ще ви предложи изключителни образци. Сред тях специално място има бижуто, наречено „бутиков стол” . На него се спират хора, които ценят лукса на работа и в дома, но и държат на уникалността във вътрешния дизайн.

  Моделът е изключително подходящ за интериор в стил „рустик“, „колониален стил“ и дори „скандинавски стил“. Той ще придаде тежест и солидност на вашия дом или офис, особено, ако искате да внушите на посетителите усещане за традиционност и стабилност.

  Бутиковите столове с марка „Еврика” удовлетворят и най-взискателния вкус. Произвежда се по съвременна технология, но в традициите на най-качественото родно мебелно производство. Луксозният модел се отличава с хармонични прави линии, деликатна резба по крачетата за украса и красиви детайли на облегалката. Хората с вкус знаят, че стилът не трябва да „крещи”, а да се внушава. Бутиковият стол от нашата линия прави точно това — впечатлява с красота, но не натрапва присъствие.

  Удобен бутиков стол от бук

  Този образец от каталога ни се произвежда по поръчка със стандартни размери - 950/480/440. Конструкцията му е изработена така, че да гарантира комфорт и спокойствие. Материалът, от който се произвежда, е бук, но според предпочитанията си, клиентът може да избира и между дъб и череша. При всички случай обаче гарантираме на клиентите си дългогодишно ползване, лесна поддръжка и красиво „остаряване” на продукта.

  Хората, които са обзавели с буков стол дома си, ценят изисканата му форма, която ненатрапчиво внушава усещане за висока класа. Той подчертава идеята за аристократичност във всяка голяма трапезария, затова е и уместно използването му и в луксозни ресторанти и хотели.

  В зависимост от общата концепция на вътрешния ви дизайн сте свободни да предпочетете цвят на модела, или цвета на дамаската на вашия бутиков стол. Може да го направите в специализираните менюта на фирмения ни сайт, където многообразието от предложения ще улесни крайния ви избор.

  Ако виждате своят ресторант, хотел или заседателна зала, обзаведена с този модел, сме предвидили специална оферта за клиентите си. Тези от вас, които поръчат определено количество, ще получат не само образцово обзавеждане, но и солидна отстъпка.

  Размери
  Запитване