Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Стол класик със свежа тапицерия и деликатна резба

  Ако сте от хората, които обръщат внимание на най-дребните детайли и държат на лукса във всеки аспект, мебелна фабрика „Еврика” предлага на вашето внимание своя стол класик. Той представлява ефектен акцент във всяко изискано помещение, но е и изключително удобен за ползване.

  Този модел гарантира комфорт и ще ви служи вярно дълго време. Стол класик има място във всяка обстановка с класическо обзавеждане. Моделът на практика е универсален. Ще внесе уют и класа във всяко помещение — независимо дали става въпрос за частно жилище, хотел или ресторант. Елегантният му вид се дължи на традиционна конструкция, обогатена с деликатна резба и подлакътници, декорирани с дамаска.

  Мебелните ни дизайнери са създали този образец със стилни форми като са го предвидили за производство от най-качествена дървесина — бук, череша или дъб, защитена от вредните влияния със здраво лаково покритие. Тапицерията на седалката може да е от еко кожа, кожа и текстил. Нея може да изберете от меню "Дамаски" или "Кожи". Пак във фирмения сайт може да подберете цветът на дървените части, който да отговаря на цялостната представа за интериора в помещението, за което са предвидени.

  Произвеждаме го по поръчка в класически размери — 900/550 /450. Подлакътниците на модела създават аристократично усещане и придават тежест в обстановката. В подобна атмосфера, клиентите на заведението или приятелите ви у дома, ще се почувстват като специални гости.

  Нищо от ефектния външен вид или качеството не се губят, ако предпочитате модел без подлакътници. Може да видите как изглежда стол класик и в такъв вариант и сами да прецените дали не подхожда повече на интериора на дома ви (Реф. 1029).

  Моделът се предлага с различни видове дамаска, като за класически интериор, бихме ви препоръчали да заложите на дамаска ANA Col. 2, SOFIA C1 — Col. 5 или ANA C1 — Col. 4. Ретро дизайна би бил най-добре съчетан с дамаска IMPERIO C2 — Col. 7, ALASKA Col. 4 или ANA C2 — Col. 3. За по-модерен или минималистичен интериор изберете модела без подлакътници и едноцветна дамаска като Цезар—1124 или ALASKA-C1 Col. 6.

  Понеже много от клиентите ни се спират на модела, за да обзаведат своите ресторанти или кафета, сме предвидили солидна отстъпка при поръчка на големи количества от продукта.

  Столът класик отговаря на всички изисквания за качество, защото е производен с щадящи дървесината техники, а материалите за изработката му са екосъобразни и с най-добро качество.

  Размери
  Запитване