Описание
  Average: 4.3 (3 votes)

  Ратанов стол — лекота и здравина, съчетани с красиви линии

  Ратанов стол, произведен от мебелна фабрика „Еврика” се отличава с изключителна красота, удобство и функционалност. Като всички модели от този материал, той е лек и гъвкав, но едновременно с това — устойчив на времето и на използването.

  Преди производството му дървесината подлежи на многобройни обработки. Целта им е да се увеличи гъвкавостта и якостта й. Наред с това търпи и щадящи техники на боядисване и лакиране — изцяло покриващи високите стандарти на качество и екологичност на фирмата.

  Представеният от нас ратанов стол впечатлява с фини линии и деликатни извивки. Конструкцията му е създадена на само с естетически замисъл, но и гарантира удобство при дълга употреба. Размерите на продукта са: 900/ 410/ 440 мм.

  Този образец от каталога на мебели „Еврика” подхожда идеално на всеки тип интериор и помещение. Елегантността му придава завършен вид не само на трапезарията в дома ви, но и на всекидневната и дори на верандата. Идеален е за тези от вас, които искат да преобразят дома си в имение с колониален стил, или просто да внесат тропическа атмосфера в дома. Наши клиенти оценяват преимуществата им и като обзавеждат изисканите салони на своите ресторанти и хотели.

  Класическият вид на модела пасва на вкуса на помещения с традиционен интериор, но пък деликатните форми подхождат и на обзавеждане в по-модерен стил.

  Този продукт се произвежда от бук, череша или дъб с ратанова седалка, но по желание на клиента, тя може да бъде от друг тип. Цветът на дървените части е изцяло по ваш избор. Може да изберете този, който е по вкуса ви от менюто "Цветове". Пак на фирмения сайт може да откриете идеална дамаската или кожата, която отговаря на представата ви за интериор, в менюто "Дамаски" или "Кожи". Ако предпочитате можете да запазите естествения чар на стола, оставяйки го с нетапицирана ратанова седалка. Освен че е елегантен, моделът е подходящ и за дълготрайна и постоянна употреба, тъй като е устойчив на износване, а щетите по него лесно могат да бъдат отстранени.

  Тези, които оценяват уникалният дизайн и качества на нашия ратанов стол за своите заведения, ще зарадваме с примамлива оферта. Покупката на количества ви гарантира не само прекрасно обзавеждане, но и солидна отстъпка, която да облекчи бюджета за вътрешен дизайн.

  Размери
  Запитване