Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Кожен стол за трапезария, идеален за строг, но луксозен тип обзавеждане

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага на вашето внимание своя луксозен кожен стол за трапезария. Класическият дизайн на модела съчетава в себе си простота, луксозна изработка и изключително удобство на конструкцията.

  Избирайки този кожен стол, може да обзаведете трапезарията си с образец, съчетал елегантното съчетание на (еко)кожа и най-качествена дървесина от бук, череша или дъб.

  Високата облегалка без подлакътници и традиционната форма на стола го прави идеален за интериори от всеки тип. Можете да го използвате в модерен апартамент или в класическа трапезария за къща, независимо дали сте се спрели на класическо или модерно обзавеждане в дома. А изработката на „Еврика” гарантира качество и стил в трапезариите на дома, хотела и дори ресторанта ви.

  Размерите на модела са 1070 мм / 480мм/ 520 мм. Дървените части на продукта могат да са в произволен цвят. Него може да подберете от съответното меню на фирмения ни сайт. Дизайнът на дамаската или кожата ще бъде по ваш вкус. За да завършите елегантното съчетание, изберете тази, която да подхожда на цялостната концепция на обзавеждането ви от менюто "Дамаски" или "Кожи".

  Дългогодишният ни опит и разговорите ни с клиенти ни, са една от причините да ви предложим този продукт във вариант не само от естествена, но и от еко кожа. За разлика от текстила, този материал е по-устойчив на замърсявания, а поддръжката му е изключително проста. Това улеснява в пъти домакинята, на чиито плещи лежи почистването и образцовия вид на интериора в дома й.

  Предлаганият модел кожен стол стои прекрасно до всяка от масите, предложени в каталога ни. Интериорните дизайнери ще потвърдят, че се комбинира удачно и с тези със стъклени плотове. Някои от клиентите ни са намерили място за него в работния си кабинет и дори — пред тоалетката в спалнята.

  Нашето производство се радва на изключително радушен прием в Холандия. В страната на лалетата и скандинавските страни предпочитанията са към стабилни мебели, които съчетават простия дизайн и луксозния външен вид. Ако сте сред почитателите на подобно обзавеждане, посоченият кожен стол е идеалният избор за вас.

  На клиентите предлагаме и солидна отстъпка, когато се поръчат количества.

  Размери
  Запитване