Описание
  Average: 4.6 (5 votes)

  Мебелна фабрика „Еврика” се гордее с богатата гама продукти, които отговарят на всички стандарти за качество и екологичност. Едновременно покриваме най-големите изисквания на клиентите си. Това се отнася за цялото разнообразие в каталога ни, част от който е и артикулът стол за ресторанти.

  Предлагаме ви модел на стол за ресторанти, който едновременно ще ви върне във френския Прованс и ще накара гостите ви да се почувстват като звезди във всеки ресторант. Изключително елегантен, стилен и фин, този модел стол е подходящ както за класически, така и за модерни ресторанти.

  Сред предимствата на този стол за ресторанти са здравината, качествената изработка и не на последно място визията. Ще го откриете в най-луксозните ресторанти и кафенета, тъй като е предпочитан от клиентите с вкус и усет към красивото и изисканото. Моделът е желан, защото е с чисти линии и семпла украса, а освен това се произвежда в почти неограничена гама от цветове и десени. Избор на цветови нюанс за дървените части можете да изберете от менюто "Цветове", а окраската на дамаската или кожата - от менюто "Дамаски" или "Кожи" на фирмения сайт.

  Красив стол за ресторанти със семпла украса

  Столът за ресторанти (реф 1004) се изработва само от най-качествената дървесина - бук, череша или дъб. Конструкция му е толкова здрава, че да издържа на изпитанието времето, без грозни следи от износване.

  Продуктите на мебелна фабрика „Еврика” са универсални. Столът за ресторанти – също, затова и подхожда на всеки интериор и големина на помещение–класически френски ресторант, бистро край морето, дори бирария. Предназначен е не само за обществени заведения, хотели и т.н, но и за трапезарии, защото е с модерна и функционална форма, която не утежнява оформянето на вътрешния дизайн.

  Продуктът се отличава елегантност, оригиналност и непринуден чар. В такава атмосфера гостите на заведението ще се насладят не само на питието и храната, които им поднасяте, но и на уютната обстановка. Вие от своя страна ще се гордеете с индивидуален стил и красиво оформено помещение.

  Фактът, че този тип стол за ресторант се произвежда за изключително конкурентния пазар на Франция, говори сам за себе си. Специфичните размери на този стол за ресторант са: височина (930 mm), отстояние на страничните крачета (460 mm) и на предните (490 mm). Клиентите със строго регламентиран бюджет могат да разчитат на сътрудничеството ни. Компанията предлага солидна отстъпка при поръчка на количества.

   

  Размери
  Запитване