Мебелна фирма „Еврика“ предлага на клиентите голямо разнообразие от модели столове – за офиса, за дома или за заведението. На нашия сайт можете да разгледате различни дизайнерски предложения на столове, подходящи, както за дома, така и за ресторанти, барове или кафенета. Разнообразието от стилове ви дава възможност да изберете модела, който е най-подходящ за вашия интериор.

Повечето ни модели се предлагат във вариант с подлакътник за удобство на посетителите, но предлагаме и модели с по-традиционен дизайн. Както при изработването на останалите мебели, не правим компромис, нито със здравината, нито с качеството на мебелите. Клиентите ни могат да изберат не само вида на дървото, но и цветовете, дамаските и кожената тапицерия, които да подхождат на интериора на дома.

Използването на трайни и устойчиви на износване материали може да удължи живота на мебелите. Затова се стараем да използваме най-висококачествените суровини при изработката на столове. В зависимост от предпочитанията на клиентите си предлагаме модели изцяло от дърво и тапицирани.

Като един от водещите производители на обзавеждане на пазара, ние от фабрика за мебели „Еврика“, се стараем да предложим най-добрите мебели от масив на пазара. Сред основните ни преимущества са оригиналност, универсалност, гъвкавост при работа с индивидуални проекти и висококачествени дизайнерски решения.

Освен с готови проекти, работим и по поръчка, а мебелите ни са удобни, функционални и подходящи за офис, дом или хотел. Работим само с естествени материали като бук, дъб, череша и орех.

Дървени столове - не просто класика!

Дървените столове на фабрика за мебели „Еврика“, не са просто класика, а идеалния избор за вашия дом. Те могат да бъдат модерни и елегантни, или с ретро чар, изработени в сложни форми, покрити с дърворезба, или изкуствено състарени и покрити със специален финиш. Нашите столове от дърво са комфортни и изискани, а при изработването им се ръководим от едно правило – да са не само красиви, но и удобни за сядане.

Дървените мебели, особено тези от масив никога не излизат от мода. Представете си колко стилно ще стои дървения стол във вашето заведение или офис. Дизайнерските модели могат да се превърнат в акцент в обзавеждането ви, или да допълнят атмосферата на дома.Също така са идеален избор, ако искате да придадете класа на жилището си.

Предлагаме дървени столове, направени в стила на класицизма, барока, в модерен стил и етно.

Разбира се столовете ни не са просто за украса на стаята, а са и мебел за почивка. За да имате възможност да се насладите на комфорт, не само когато си почивате на дивана или креслото, ние предлагаме и модели тапицирани столове. Това са може би най-добрите столове за дома, тъй като те обединяват естетическите качества на дървените столове и удобствата на меката мебел.

Основното правило, което помага при избора на столове за дома е, че мебели и столовете трябва да са в хармония едни с други. Затова, ако имате съмнения свързани с избора си, не се колебайте да се обърнете към нас – нашите специалисти ще ви дадат най-правилния съвет и ще ви предложат най-подходящите модели за вашия дом или офис.