Описание
  Average: 5 (4 votes)

  Класически стол за барплот

  Идеален модел не само за заведения, но и за домашно ползване. Стол за барплот ( реф.1084) от серията „Орхидея“ е изключително подходящ за модерни отворени кухни, сливащи се с всекидневната у дома.

  Този модел стол за барплот се изработва с размери—1150 мм височина, 450 мм разстояние между предните крачета, 470 мм разстояние между предните и задните крачета. Столът се предлага с удобна и солидна седалка, както и с тапицирана облегалка. Материалът, от който се изработва този стол за барплот е бук, череша или дъб.

  Моделът също така може да бъде изработен без тапицерия в горната част, по желание на клиента. Предлагаме кожени тапицерии и дамаски, които можете да изберете от менюто „Цветове“ и „Кожи“ на сайта. Ако се затруднявате в избора си, нашите специалисти са на разположение и ще ви помогнат. Особено подходящи за заведенията с по-ретро интериор са моделите дамаски — SOFIA C1 — Col. 8 в зелено, ANA C1 — Col. 2 в синьо и златно, както и ANA Col. 1, която е перфектна, ако желаете да използвате този модел стол за барплот за интериор във френски стил.

  Моделът е подходящ и заведения, включително нощни клубове, или традиционните британски пъбове. За тези от вас, които избират модела за нощни заведения, препоръчваме ви да заложите на кожата—лесно се поддържа, не се цапа и най-вече не остават петна по нея. За рок клубове най-подходящи са тъмните цветове кожа — Incrociato Col. 681, Hera 370, Uruguay Col. 1081, Pegasus 323. Естествените кожи са внос от Италия и са с гарантирано качество. Предлагаме и тапицерия от изкуствена кожа, която също ще задоволи изискванията ви. Мостри можете да видите в нашата фабрика в Габрово.

  Ако планирате да закупите модела за заведение в стил пъб, от менюто „Цветове“ може да изберете цвета, което най-много би подхождал на подобен интериор. Особено подходящи са „светъл орех“, „венге“ или „дъб с бяла патина“, които ще придадат характерното излъчване на мебелите в клуба.

  Предимствата на този модел стол за барплот, не са свързани само с неговата функционалност или универсалност. Той е износоустойчив и дълго ще ви служи. Освен това, за клиентите, направили големи поръчки, предлагаме и отстъпки.

  Размери
  Запитване