Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Модерен стол за бар с тапицирана седалка

  Всяко заведение, което претендира за класа и стил, трябва да притежава този модел. Елегантният стол за бар с ниска облегалка (Реф 1103) представлява уникална комбинация от традиционната солидност на масивното дърво и модерния чар на дизайна и цветовете.

  Моделът се предлага в разнообразни цветове, като в едноименното меню на сайта, можете да избирате между богата палитра тонове за дървените части—махагон, златен дъб, френска череша, идеални за ретро заведения, или Ivory, бяло, сиво и дори розово, които биха се съчетали перфектно с модно кафене в центъра на града.

  Друго предимство на модела е солидната и наистина удобна седалка, която го прави подходящ за дълъг престой край бара. Моделът също така е и с отлично тапицирана облегалка, която да гарантира комфорт за гърба на клиентите ви, докато отпиват коктейл или чаша кафе, с приятелки.

  Предимствата на този стол за бар обаче не се изчерпват до тук. По желание на клиентите ни, той може да бъде изработен от череша, бук или дори дъб. Освен цветовете на дървените части, можете да изберете и дамаската—кожа или тапицерия от плат—в менюто на сайта, свободно може да разгледате всички предложения. В зависимост от това дали планирате да обзаведете бирария или нощен клуб, може да заложите на кожена тапицерия. Богатата цветова гама от висококачествени естествени кожи, внос от Италия, ще отговори на всеки вкус.

  В менюто с дамаски можете да избирате между среден и висок клас луксозни дамаски. Ако става въпрос за кафене в ретро стил, бихме ви предложили да обърнете внимание на дамаски като ANA C2 - Col. 2,  IMPERIO C2 - Col. 4, VERSALLES Col. 0, SOFIA C2 - Col. 1 или IMPERIO - Col. 10, които биха се вписали идеално в интериора на всяко ретро кафене.

  От друга стана, за по-модерно заведение, препоръката ни е да заложите на изчистените цветове и линии - SOFIA C1 - Col. 0, ANA C2 - Col. 4, SOFIA Col. 0, ANA C2 - Col. 1 или ANA C2 - Col. 3. А ако искате да придадете на заведението по-битов вид, дамаските от серията „Цезар“ или „ALASKA“, са особено подходящи за целта.

  За клиентите, които направят количествени поръчки, предлагаме и изгодни отстъпки.

  Размери
  Запитване