Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Стол щъркел от масивно дърво

  Всяко заведение с бар се нуждае от стол щъркел за гостите, които ценят добрия коктейл и искат да му се наслаждават на спокойствие, край бара. Предлагаме на вниманието ви класически стол щъркел от масив, изработен от мебелна фабрика „Еврика“.

  Моделът има редица предимства като — стабилност, солидност и елегантен дизайн. Забравете за студените метални мебели и заложете на топлината на дървото в обзавеждането на заведението си. Този стол щъркел има сериозни преимущества пред металните си аналози.

  На първо място, столът е от дърво, изработен е с четири крака, което го прави изключително стабилен. Удобен е за сядане — височината му е 1020 мм, а разстоянието между долните крачета е стандартно — 420 мм отпред и отзад и 470 мм отстрани.

  Предвидена е и опора за краката, за клиентите, за да се чувстват удобно на своя стол щъркел. Моделът (реф. 1085) се предлага с тапицирана седалка и изцяло дървена облегалка, но по желание на клиентите ни тя може да се тапицира.

  Друго предимство на този стол щъркел е, че произведен от масивна дървесина – дъб, бук или череша. Солидното дърво гарантира здравина на въпросната мебел и няма да се чувствате неудобно или във въздуха, както често се случва с металните столове на един крак, които се предлагат на пазара.

  Удобната седалка също не е за подценяване. Клиентите ви ще оценят по достойнство факта, че не се „изръбват“, докато пият питието си край бара.

  Изключвайки чисто функционалните предимства на модела, не може да не изтъкнем естетическите. Благодарение на семплия си и изчистен дизайн, тази мебел може да се използва, както в заведения с ретро стил, така и в модерни денс клубове. Дори и в елегантни домове.

  Тапицерията и цветът на самия стол, се изработва изцяло по ваш вкус. Може да избирате между патиниран или състарен финиш, ако искате да придадете антикварен вид на дървените части на модела. Или да заложите на кожена тапицерия от естествена кожа, която да му придаде модерно излъчване и да го направи перфектен за ултрамодерен нощен клуб.

  Този стол щъркел е подходящ, както за барове и кафенета, така и за ресторанти. А за клиенти заявили количества, предлагаме и солидни отстъпки.

  Размери
  Запитване